2 ankanrintafileetä

2rkl hunajaa

1 salottisipuli brunoix

2 appelsiinia

½ sitruunaa

2dl demi-glacea

2rkl kylmää voita

suola, vp

 

Uuni 200'c, viillot ankanrinnan nahkaan

Rinnat nahka alaspäin kylmälle pannulle, paista kunnes rasva nahan alta sulanut ja kauniin ruskea

Käännä, mausta ja paista 2-3min

Laita uunivuokaan, hunaja päälle, uuniin 10-12 min. Kääri folioon ja anna vetäytyä

Appelsiinista kuoret, strimla, ryöppää 2-3min

Kuullota sipuli ankanrasvassa, lisää appelsiinien ja sitruunan mehu. Lisää demi-glace ja kuoret, keitä kunnes sakeaa

Leikkaa fileet vinottain viipaleiksi, vatkaa voi kastikkeen joukkoon paloina

 

4 dl vehnäjauhoja

1 ½ dl sokeria

1 tl leivinjauhetta

1 tl suolaa

1 tl vaniljasokeria

8 dl maitoa

2 kananmunaa

100 g sulatettua margariinia

 

Sekoita kuivat aineet. Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt margariini.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

 

http://paste.servut.us/read/9wow karsee uni