Mikä erottaa mallan sämpylät mun tekemistä:

-Ne ei maistu ensihaukkasulla hiivalta
-Ne ei mene tökkästessä lyttyyn
-Niissä on enemmän jauhoja, luulisin


Huomenna syötte sitten kiviä.

Ja mä kun luulin hukkuvani työtaakkani alle! Ehei, mä sain jo joskus yhentoista aikaan tehtyä ne työt jotka oli mulle annettu (eli sämpylät, pannarit, kahvi"pullat" [maustemuffinsseja tällä kertaa] ja huomisen kiisselin).

Kiisselikin piti tehä tänään että on vähemmän hommaa huomenna. Öhöm, mitäs huomenna pitikään tehdä, hmm, sämpylöitä, kahvi"pullat" ja salaattipohja. Hmhm. Luultavasti päädyn tekemään sitten sitä mitä taas tänäänkin, hoitamaan tiskin kun susanna häviää johonkin. (kuten ulos portaille istumaan.)
Aapo/aatu (noora! Mä en sittenkään oo varma mikä sen nimi on, malla sitä sanoo aapoks, se ehmmgökhisohko nainen josta puhuttiin teillä sano aatu! En mää oo siihen kummemmin kiinnittäny huomioo.) käski "relaamaan" yhdessä vaiheessa kun kävin täydentämässä soppagenaria, ja ite se näytti heiluvan hiki hatussa ja saadessaan hetken huilitauon päivitteli puoliääneen että "ei tästä tuu mitään". Ja silti kaikki hommat oli tehty tuntia aiemmin kuin työt normaalisti ois loppunu.

Toivottavasti sama homma huomenna.



Kuvailin tänään melko paljon, aamulla kun oli kaunis auringonpaiste, niin nappasin kameran mukaan ja lähdin reissuun 50 min ennen kuin työt alkaa (eli ~20min ennemmin kun yleensä) ja tarkastelin mahdollisia kuvauskohteita. Pari hevosta osui linssin eteen, samaten meikälikka itse kun kotimatkalla iski sadekuuro ja evakuoiduin siltä alikulkutunneliin mopoineni. Edempänä kuvailin sitten niitä sadepilviä, ja lentokonetta joka meni aika läheltä. (Ainiin, 4 jätskiautoa.)

Ja kotona tein pikkuisen kotistudion jossa kuvasin kiivejä -ja rva paperinpalaa. (Hänestä ehkä kuvia myöhemmin toisella koneella :D.



kiivi450.jpg

Omg, keltainen kiivi!


Hihhii, huomenna aitooseen ja Janin kanssa muuttamaan pikkumökkiä isoon mökkiin. Ja kirkkareiden inhotilaisuuteen.


Ai niin ja tosiaan, nukkumaan vois mennä. Edessä kuuden tunnin yöunet  < 3