Mukavaa turisteja välttelevää tihkusadetta. = Näyttää kaatosateelta, mutta todellisuudessa ei kastu O_o

Käytiin siis kurkkimassa Vatikaanissa, mutta ilmeisesti koska Paavi oli valmistautumassa täniltasiin partyihinsa, ei mihinkään päässyt sisälle, ainakaan joutumatta jonottamaan paria tuntia siinä sateessa (kyllä siinä ajassa varmaan olis kastunu)

Uskaltauduttiin nyt jopa syömään muualle kuin omaan hotellihuoneeseen, ja noh, tietysti päädyttiin paikalliseen pikaruokapaikkaan jossa ruoka lämmitettiin mikrossa. Söin basilikapastaa ja lihapullia tomaattikastikkeessa, Jani onnistui valitsemaan maalaisranskalaisia ja wieninleikkeen.

Sompailtiin vähän rautatieaseman kaupoissa, shoppailtiin supermarketissa, etsittiin postimerkkejä (eikä löydetty), tutustuttiin paikalliseen mäkkäriin ja busseiltiin hotellille. Päivä kuluu nopsaan, ja jos unohtuu kauppaan puoleksi tunniksi kolmen jälkeen, ulkona on jo pirun pimeetä kun tulee takasin ulos. Auinko nousee kuulemma seittemältä, itsehän en tätä ihmettä ole vielä todistanut, ja kummankin päivän aamupala on onnistuttu missaamaan. Jani pakotti pistämään herätyksen seittemäks huomenna. Jooooo, voihan sillon silmiä raottaa sen verta että sammuttaa sen hälytyksen...

 

(Hei paavia joka kanavalla!)

 

 Törmättiin myös bussiasemalla puheliaaseen perulaiseen naiseen.

Huomenna bilettään paavin kanssa, sitten espanjalaisportaille ja colosseumille.