Eilistä. Noora on meillä tuplayökyläilemässä, en siis saanut konetta haltuuni niin pitkäksi aikaa että olisin ehtinyt blogata ;)

Mitähän mä tein eilen... Hyppelehdin kotona pitkän aikaa, meni bussipysäkille, hyppäsin siihen aiempaan bussiin, joka ei sitten myöhästynykkään kun minuutin. Se meinas sitä, että koska tunti alko varttia yli yks, mulla oli kolme varttia yliaikaa loikkia ympäri kamppia tmv... Osallistuin ison tauluteeveen arvontaan ja ostin pirtelön. Ja maleksin kouluun tuhlaamaan aikaa. Meillä oli kolmisen tuntia terveystietoa, ja piti tehä pikanen ryhmätyö annetusta aiheesta. Meidän (lehmäryhmän) aihe oli nestetasapaino, ja päädyttiin piirtään sarjakuva (tai piirrättämään villellä) lentävine lehmineen, sieinineen, kattolamppuineen ja porkkanoineen. Taustapiruina siis minä, mikko ja kata.

Seuraavana oli tunti (tai kaks?) puhtaanapitoa, meinaa siis sitä että siivottiin koulu. Porukka jaettiin taas ryhmiin, jotka hajaantu siivoon omaa aluettaan. Meitin ryhmälle tuli ne seittemän kerroksen kierreportaat ja kolmoskerroksen vessat. Aikaa kulu yllättävän vähän, jotenka päästiin puol neljä.

Suuntasin taas spiceiceen pyörremyrskyä hakemaan. Edellä oli joka vuoden pari nuorempi suklaasilmäpoika, joka kysy kassalta saisiko parikytsenttiä alennusta pienestä pyörremyrskystä. Mun kävi sitä sääliks, kun se nuutuneena käänty siitä ympäri, joten kysyin siltä paljonko siltä puuttuu rahaa, ja vastusteluista huolimatta lahjotin sille kakskytsenttisen :)
Kun se meni siihe kassalle, myyjätyttö kysy että "Ai sä otat sittenkin jotain?" "Juu, kun tämä mukava neiti ystävällisesti lahjoitti rahaa" tmv.

Kun pääsin kotio, talo oli isin laukkua lukuunottamatta tyhjä. Tai siis se oli keskellä eteisen lattiaa, ja muuta perheen paikallaoloon viittaavaa ei näkyny. Soitin äiteelle, että unohtiko ne ton laukun tänne. Kuulemma ei, isi lähtis kuulemma myöhemmin.
Jonkin ajan kuluttua se tuli hallilta, keräs kamppeensa, ja lähti sekin mökille. Noora tuli tavaroineen vähän (tai oikeestaan aika paljon ;D) ton jälkeen, ja ruvettiin taas rääkkäämään tietokonetta ja muuta mukavata.
Valvottiin liki kahteen (kissavibraattori ei antanu nukkua rauhassa lattialla) ja noora lähti nyt puol kymmeneltä jonnekkin keskustaan japsikurssilleen.
Mun käskettiin siivota viikonlopun aikana, ja nythän sen vois tässä toteuttaa, jahka herää.