Voi että mulla oli tänään raskasta koulussa! Siiiss mää eennn kesstä, sama toistuu parin viikon päästä, meillä on niinku kouluu kaks tuntii heii!!11

Krrrhm. Vakavoidutaan ja puhutaan asiaa. (||"Käyn asialla" = "Käyn paskalla"  -> "asia = paskaa" -> "puhutaan asiaa = "puhutaan paskaa")

Eli siis, nukuin yheksään (ah, what a pleasure!) ja menin koululle yheks. Tunti tosin alko varttia yli (miksen mä koskaan muista sitä, vaan juoksen pala kurkussa kampista kouluun, kun bussi myöhästyy?) ja kuppasin teijan ja kukan kanssa kolmistaan luokassa kun varrottiin muuta porukkaa. Meillä oli terveystietoa, ja tunnin alussa -taas kerran- esiteltiin ittemme. Sitten saatiin semmonen kiva lukujärjestyksentapanen, paitsi että siihen kirjotetaan mitä tekee minäkin tuntina. Se on viikon mittanen, alkaa huomisesta (klo 0.00:sta)
Sitten meillä oli siis poikkeuksellisesti vaan yks tunti raflapalvelua, harjoteltiin taas monen lautasen kantoa kerralla, ja astioiden keräämistä pöydästä. Se on yllättävän kivaa.


Nurr, huomenna yhestä viiteen. ..Ja viikonloppuna talo on taas mun tossuni alla.

E: Miten lyhyt voi ihmisen muisti olla? :'D

Unohin mainita lunastaneeni tänään sen ilmatteen jätskin (ei se ollukkaan kuuma lähde, vaan suklainen), joka oli syötävän hyvää, metsästäneeni valkosia puuvillakauluspaitoja ympäri foorumia (mä löysin sinne! Aplodeja, tih!) ja ostaneeni lopuks äitinvihreen (joku khakivihreensävynen, äiti aina ostaa kaikkea sen väristä) hupparin. En oo vielä kokeillu sitä (en jaksanu ees sovittaa :'D), mutta se on ihanan pehmeetä hyvälaatusta collagea, ja varmasti lämmin. Ja ostopaikkana muuten hooämmä.

Bussissa taas salakuuntelin, joku heppu kurkkas ovesta ja kysy, jotain paijalaan menevästä bussista.
kuski: "Siinä lukee sitten isolla paijala."
mies: "Mutta aikatalun mukaan sen pitäis olla jo tullu"
kuski: "Tähän aikaan sillä aikataululla voi pyyhkiä vaikka - krhm"
mies: "....... Ahaa. Kiitos hei."
'Ja aamulla, eikun siis päivällä joku tyttö tuli tennispalatsinaukiolla tyrkyttämään jotain lappusta:
tyttö: "Edullinen kampaamo?"
minä: "En tarvi, kuten näkyy"
tyttö: *vilkasee mun sekasia, pörrösiä hiuksiani ja repee*


Ois varmaan pitäny sanoa etten käytä, ois ollu paremmankuulonen :D


MIKSEI KUKAAN KERTONU ETTÄ NYT ON HOUSETIME?