Long time no see!

Mitäpäs tässä. Edelliskerran on näemmä tullut kirjoiteltua kunnolla paria päivää vaille kuukausi sitten, jos sitäkään lasketaan... Mutta mistäs kirjoitat, kun viikot menee (taas, edelleen, yhä, aina) samalla rutiinilla, eikä päivässä näe (ainakaan itse) eroa toiseen.


PAITSI ETTÄ.

Olen Saanut Jotain Aikaan, Tai Edes Suunnittelutasolle tällä viikolla!

Pitkästä aikaa skriivasin ToDo-listan jollekin lapulle.
(Tai oikeastaan lista on siirtynyt lapulta toiselle kolmeen kertaan, ja käsialasta saa kouluttomuuden takia vielä vähemmän selvää kuin ennen)

 

Seuraavaa siihen listasin toissapäivänä, lilat vastaavat päivityksiä, sinivihreet ovat suomennoksia.

-Työkkäri (paperit mukaan!)

-Keuda -varaa aika!

-Luumut -> ei kypsiä  [piti siis käydä tarkastamassa mikä on pihan luumupuun tilanne]

-Casimir -> tsek [lisäsin kassakoneohjelman CV:seen]

-Eti pimeenajotodistus (vedetty yli)
  -> varasuunnitelma; kysy jos sais uuden (ympyröity) [joo, hukkasin todistuksen pimeenajon suorittamisesta, mutta suostuivat onneksi postittamaaan uuden]

-II-vaihe

-Syö savumuikut [no kun ne kutsuu mua hyllyllä säilykepurkissa]

-Eti vyötärövyö + flanellitesti [mun hiaano valkonen kuminauhavyötärövyö on lähteny käveleen, ja koska meidän isi on tänä syksynä muotia, ajattelin nyysiä siltä flanellipaidan]

-(Nurmikko) [sataa, ei voi ajaa!]

 

Ja toinen suuri aikaansaannos, lähettelin kasan (no kolme) työhakemusta viikon sisään ja sain jopa positiivisen vastauksen yhteen seuraavana päivänä! Edelliskerrasta jo opin, ettei kannata nuolaista ennen kun tipahtaa, mutta jos nyt käy niin, ettei tarvitsekaan toteuttaa todolistan ensimmäistä kohtaa, niin meikälikka tekee ruokaa a) kamppihengareille b) Kampin yökerhoon ja c) Kampin keilahalliin.

Hyrr hyrrr. Vähän jänskättää, koska asiakkaita ois sitten paljon enemmän kun veikkasin (eli siis pelkkä kamppihengarikasti) ja ruoka sinne muualle ois ihan erilaista kuin kohta aalle. Ja työssä pitäis olla kekseliäs ja innovatiivinen (uu, sivistyssana) ja hankkia vielä anniskelupassikin.

No, jos ei tule puhelua ensviikon alusta niin turhaan jännitin, sillä muita hakijoita oli kuulemma se maagiset parikymmentä. Jos tulee, se ois sitten taas koevuoro...
Yksi paikka kolmesta ei ole vielä vastannut, se on sushibaari ruoholahdessa.

 

 Sitten vähän kevennykseksi taas niitä kuvia, jopa ihan tämänpäiväisiä kaikki:


Isompi

Aamulla (06.34) oli huiman väristä ulkona! Heräsin ukkosen jyrähdykseen, pomppasin ylös ja nappasin kameran ja yritin silmät rähmässä tihrustaa tuliko kuvasta tarkka vai ei.


Isompi

Vähän parempi kuva väreistä, ihan kun maahan ois laskeutunu kiinalainen ilmansaastekerros. Tupakanvärjäämän (valkoisen=)keltaisen värinen valo leiju kohtuullisen epätodellisen ympäriinsä ja sitten alkoi sataa kaatamalla.



Isompi

Menin sänkyyn muka jatkamaan unia, mutta avasin silmät noin kolmenkymmenen sekunnin päästä, jolloin kaikki keltaisuus oli jo paennut taivaanrantaan ja kuten kuvasta näkyy, lakannut satamasta.


Isompi

Sateenjälkeistä aurinkoa iltapäivällä ja pari luumuakin



Isompi
 

Jaaaa viimeisenä, sokerina pohjalla tänään tulleen paketin sisältö! Huutonetistä huusin siis kasan roinaa, jonka sisällöstä suodattui silmiini vain sanat "Polaroid 600 Land Camera", ja koko paketin hinta (postikuluineen 19e). Paketissa tuli kuitenkin mukana kymmenen muuta _jotain_, jotka lähemmin tarkasteltuina olivat selvästi toimivia jotain. Ilmeisesti taustalla on diankatselulaite, diapressi, ainakin neljä filmileikkuria ja latauslaite.

Filmiä kameraan ei ollut, mutta siihen menee sukupuuton partaalla olevista polaroidfilmeistä se yleisin, 600. Joten jos joku haluaa maksaa mansikoita ja ennenkaikkea lahjoa minnuu, saa vapaasti tilata ebaysta tai vapaavalintaisesta paikasta!

 

Mun cdon.paketti on ollu kohta kuukauden statuksella "Ei toimitettu". Tilasin sen päivänä jolloin ei ollut postikuluja, näinköhän muistavat sen vielä kun saavat lootan postiin... Jännä kyllä kun kävin lurkkimassa kirjojen (joo, cd-kaupasta kirjoja ja yks leffa) tietoja, sivuilla ilmoitettiin toimitusajaksi 1-3 ja 2-5 päivää. Yhden nimeä en enää sanatarkkaan muistanut, joten sen toimitusaikaa en tiedä.

Tilailin myös eilen äiten kanssa pienen paketin ellokselta, pari paitaa äitelle ja mulle niinkin yllättävän värinen, kuin kirkkaanpunainen trenssitakki! Siinä oli kunnon punahilkkahuppukii! Vielä kun saisin päästäni shokkipunaisen, kävisin joulupukista. Ja päästä puheenollen, pitää soitella huomenna sinne KeudaHiukseen (todolista kohta 2.) ja kysellä josko huolisivat vielä samalle päivälle tai perjantaille, koska muuten se taas jää.

KeudaHius on siis Keudan aka Keski-Uudenmaan ammattiopiston parturikampaajalinjan kampaamo, josta sais päänlyhennyksen huippuhalvalla. Eikä mun himoittema mallikaan ole kovin vaikea. Kai.

 

Suloisen sekavaa tekstiä tuli.

 

 


Postauksen ensimmäinen lause pätee myös hiljaiseloa viettäviin kavereihin.