Pitäskö hankkia tommonen tarra ja liimata se auton takalasin puutteessa mopon kylkeen?
Jollakulla harmaahapsipapalla meinaan oli autossansa tommonen perhon edustalla, ja määhän oon aaaika mummeli jo, eiks vaa?

Joopa joo. Eilen oli siis öppiläskynnänkököys, joka oli olevinaan kauheen virallinen, mutta oikeestaan vaan puheenjohtaja puhu, muut nyökytteli, ja lopuks kun piti keksiä oppilaskunnalle nimi SAKKI ryn hakemusta varten, eksyttiin aiheesta ja päädyttiin johonkin ihan muuhun. Ja oppilaskunnan nimeks tuli muuten LCDP, eli L'ecole Culinaire De Perho.

Huvittavaa, että nimen keksi tyttö, joka oli ilmeisesti ranskalainen, mutta puhui englantia hyvin, ja ymmärsi suomea täydellisesti. Se vaan, että kokous oli puhtaasti suomenkielinen, ja tyttö sitten kommentoi väliin jotain englanniksi, tai jutteli jonkun kanssa siin, että toinen puhui suomea, ja tämä englantia. Hauskankuulosta :D

Ja yllätys yllätys, kokous loppui etuajassa, osa jäi nomnomittaamaan tarjolla olleita sämpylöitä ja kahvia&teetä, ja osa lähti huitelemaan kohti tunteja. Mää olin leipäni mutustanu ja teeni särpiny jo kokouksen aikana (:D) joten lähdin alas ja menin herkkuun -syömään. Lihapullia ja muusia, iiihan menettel, ja jälkiruokapannacottakin oli aikas hyvääi. Kaivoin kirjan esiin ja otin toisen kupillisen teetä viettäen näin puolisen tuntia siellä. Ohi käveli (siivous)emäntä tuulakin, ja kysäisin että oisko sillä ollu hommia mulle pariks tuntia. Ei kuulemma, kehotti menemään jos ottaisivat työvuoroon etuajassa.
Laiskuus kuitenkin iski, ja piilouduin pukkariin lukemaan kirjaani aukinaisen pukukaapin suuhun, tavarat vähän levällään siltä varalta että teh tuula tulis siellä käymään ja ihmettelis että "eksä ny mennykkään sinne keittiöön??!!1"


Siinähän sitten kökötin hyvän aikaa ennen kun menin töihin.

Haa, tänään on taas kukkapäivä, se tulee tohon ulos ja mennään yhessä junalla koululle. Ja janikin ilmaantuu takas jossain vaiheessa ennen sitä.

Tjooh, kello on kakskyt yli yks, jos taas mönkis ulos täältä huoneesta ettei isänsä pidä mua unikekona (mitää, mähän nukuin vaan kahteentoista?)