Joskus käy niinkin että iltavuorossa ei ole tylsyyteenkuolemisvaaraa.

Ja tällä kertaa olin paaaljon mieluummin baarissa kuin salissa, niin kamalaa kun baareilu onkin. Raflaan meinaan tuli viiden tienoilla ~30-vuotiaiden miesten porukka, melko varmasti jo jossain pari lasia ottaneita. Majoittuivat ensiksi baarin pöytiin (=mun vastuualueeni), ottivat pari kaljaa, ja siirtyivät sitten peremmälle salin puolelle (=pois mun vastuultani). Ja eikös koko jengi ollutkin juhlatuulella, ja pyytelivät sitten illan mittaan jos jonkinlaisia drinkkejä. Ite en kyllä joutunut (onneksi.) yhtä ainutta tekemään, vaan nakitin siihen hommaan yhden kakkosen, sillä perusteella että aasiakkaiden on parempi saada sitä mitä tilaavat...

Sillä aikaa sain sitten rauhassa keskittää kaiken huomioni aamuvuoron jälkeen baaritiskille notkumaan jääneeseen Kukkaan (makusiirappijäämurskavesineen), ja Janiin (7up jäillä, Kukka tilas. Ja mää tarjosin), joka liittyi seuraan hiukan myöhemmin.
Ja tietysti viinien kaateluun ja oluthanoilla leikkimiseen. Onneksi ne, jotka jotain erityistä erehtyivät multa pyytämään (kuten erikoisoluita) osasivat opastaa mistä laatikosta ne löydän -kanta-asiakkaita siis!
..Ja sainpa ystävällistä opastusta siinäkin että kortilla maksettaessa kannattaisi pyytää kuittaus ennen kuin antaa kortin takaisin, koska asiakas saattaisi lähteä karkuun. Vaan tämä vanhaherra oli kuulemma "kiltti asiakas eikä halunnut tehdä niin". Hyvä vaan :'D

Ja alkomahoolijuoma alkomahoolijuoman jälkeen riehakas joukko salin perällä nosti volyymia samaan tahtiin lasin kanssa, ja innostuivatpa nuo iskemään naispuolisia tarjoilijoitakin. Ja löyhäämään kukkaronnyörejä tippiä jaellessaan.. En muista kenen idea oli ottaa käyttöön tippikuppi siinä vaiheessa kun yhen tarjoilijan taskuun sujautettiin kymppi, mutta erittäin hyvä ideahan se, kun tipit jaettiin tasan koko salin tarjoiluporukan kanssa -mut mukaanlukien.

Kolme euroa ja hiluja kuulemma oli saldo per nenä siinä vaiheesa kun kymmeneltä lähdin. En siis saanut omaa osuuttani vielä, mutta huomenna samaan aikaan iltaan tuleva kuulemma toimittaa tipit sekä meikäläiselle että toiselle kymmenen tienoilla lähteneelle.

Vaan ko. juomaporukka lähtikin mitä ilmeisimmin nelisen minuuttia mun jälkeeni, törmäsin niihin nimittäin ravintolan ovella. Kun olin ensin vaihtanut vaatteet ja kipittänyt lastauslaiturin kautta pihalle.

Jani ja Kukka lähtivätten kotejaan kohti vähän ennen kaheksaa.