Täällä taaass. Ja pitkästä aikaa "yksin" porukoiden kanssa. Tällainen tilanne on tainnu olla viimeks... Ennen mun synttäreitä (toukokuuta) viime vuonna?

 

Anyway tämä tietää sitä että meikälikka koisii sohvalla, koska ei pikkumökkiä kannata ihan vaan mua varten lämmittää. Ja siellä tulis melko yksinäistä, kun telkkarikin on viety mummulle.

Hui, kello heräs henkiin ja rupes tikittään vastapäisellä seinällä...

Ja hui², ulkona on ihmelämpömittarin mukaan -11.7 astetta pakkasta. Ja sisällä +19.2 lämmintä. Samanen kone (taattua lidl-laatua) väittää myös että ulkona ois tähtikirkas taivas. Tämä myytti saattaisi olla murrettu, ellei joku olisi tehnyt tähän mökkiin niin helsvetin pitkiä räystäitä.

Mjaahas, huomenna ois parturi (joo, tää parta on vähän päässy villiintymään, pitäs pikkusen siistiä huulen alta ja leikata risukko muotoonsa) puol kolmelta. Ihan oikee aika siis, ei äitin siivellä, vaikka toki se sinne samaan aikaan tulee operoitavaks. Nyt vaan se, että mitäs sielä tekis.

Lyhentää en viitti, otsikselle vois tehä jotain ja värjäys on listalla, mutta monen vuoden punapäisyys paistaa läpi, vaikka koittais blondiutua ensin. Eikä kampaaja (kummitätiiiii!) edes suostuis moiseen murhayritykseen.

-> ruskea yritys, kuluu viikko ja pää on taas ruosteessa. Jejj. Ja värivalikoima taitaa rajottua punasissa mahonkiin, näin muistelisin.

 

I can has villasukat. Sähkönsiniset. Neljä punaista raitaa varressa. Etsintäkuulutettu Kainuussa. Tehneet monia rikoksia lankarullien keskuudessa.

 

Bwaaaah.