On se jännä! Eilen kävin kirjaimellisesti pyörähtelemässä vantaan liukkaan kelin ajoradalla. Ensin ajoin sinne hesasta, sitten jouduin koekaniiniksi reaktionopeustestissä (autoon kiinnitettiin kone, joka pamauksen säestämänä ampuu värikuulia maahan. Ja siis kun pamaus kuuluu, pitää jarruttaa mahdollisimman pian. Viittäkymppiä ajaessa auto menee 14m sekunnissa, mun jarrutusmatka oli 11m, eli reaktioaika alle sekunnin, mikä on normaalirreaktioaika ;)

Mukana ollu toinen oppilas (ja opettaja tietysti) heittivät mut kotia lähinnä olleelle bussipysäkille ja jatkoivat matkaansa hesaan autokoululle. Helpompi niin, säästin bussilipun hinnan, kun kerta asun lähempänä rataa kun hesaa.

 

Ja sitä ennen sunnuntaina piipahdin janin kanssa verkkokaupassa, ostin... uuten kovalevyn ja muistikamman koneeseen, sekä... heräteostoksena 22-tuumasen näytön merkkiä BenQ. Lopulta tosin päädyin myymään sen janille, joka ostaa sitten mulle suhteillaan puolta tuumaa pienemmän, mutta yhtä hyvän ja halvemman näytön, sekä näytönohjaimen. On jännää.