nopeemmin kuin hoksataan, se iltaan rauhoittuu-uu-uu.

Kah kah, reilu viikko edellisblogauksesta taas. Tunnustan syyllisyyteni, olen ollut laiska enkä ole jaksanut kirjoittaa... Mutta tavallaan jokainen päivä on samanlainen; aamulla/päivällä/iltapäivällä töihin, iltapäivällä/illalla/yöllä kotiin. Siinä välissä joko enemmän tai vähemmän hommaa ja kiirettä keittiön tai salin puolella.

Tänäänkin oli niin maan helvetillinen ruuhka, myyrmannissa oli markkinat, mikä varmaan osittain aiheutti väenpaljouden, josta kertovat ehkä odottakaa pöytiinohjausta -kyltti eteisessä, 30-40 min ruoan pöytäänsaamisaika tilauksesta laskettuna pahimpaan aikaan, ärräpäät keittiössä parinkymmenen bongin jonot, tiskinurkan lattiaa myöten vallanneet tiskikasat ja jatkuvasti loppuvat astiat.

Ja se, että jäin ylitöihin tunniksi ja pariksikymmeneksi minuutiksi (iik, edellispäivänä pääsin sen verran aikaisemmin kotiin, mutta kuitenkin.)

Ai niin ja se, että kahden ruokailun väliin mahtui 26 tuntia ja kuusi minuuttia. Söin siis edelliskerran eilen kello 18.17 (ruokatauolla lähetettyjen tekstareiden perusteella) ja seuraavan kerran tänään 20.33.
Mutta kun ei ehtinyt, enkä aamulla tiennyt joutuvani kiireessä paastoamaan!
Kumma kyllä, ei alkanut päätä särkeä eikä polvissa tutisuttaa, eikä juuri muitakaan oireita, kun kuitenkin joi koko ajan fantaa, joka piti kai sokerit ylhäällä ettei virta loppunut kesken.


Huomenna sitten 32 hengen tilaus ja 5 hengen tilaus + random (walk-in) -asiakkaat

Ja minä keittiössä taas. Kukka hääri salissa tänään, samoin huomenna.

Mitäpä tässä muuta, yhteiseloa Janilla muun perheen häiriönä ~24/7 :D
Ensi maanantaina (ylihuomenna?) pitäisi kotona piipahtaa, on vapaapäivä.