Ei kyllä yhtään tunnu siltä O_o
Elikkä toi oli... kymmenes kerta kun oltiin keittiössä. Eikun yheksäs, se yks maanantai oli vapaa. (niin on muuten ens maanantaikin)

Ja on muuten jo huomattavissa että porukka on kehittyny sitten ekan kerran. Se oli helvetillistä häsläystä, kukaan ei tehny mitään ja kaikki teki jotain saman aikaan. Siivous veny parituntiseks.

Nyt siivouksessa menee puolisen tuntia (se oli tavote, ja toteutu tänään) ja ruuanlaitto sujuu jouheesti. Tietty vielä tulee pieniä mokia, mutta kai sen nyt ymmärtää, mehän ollaan tyhmiä ykkösiä. Ja mokaahan ammattilaisetkin joskus.

Meinasinko taas edes nukahtaa bussiin.. Kotimatkalla hereillä pysymisessä autto vieressä mummonsa sylissä rääkuvä vauva ja oman laukun päällä tuoksuva tuore leipä. (_jossa oli liian vähän suolaa_) (kanaliemessä -mikäolikaan- oli sitten taas vähän liikaakin suolaa.) (Enkä mä ollu letkumestari tänään o/)

Näköjään toimii siis sama konsti vieläkin, autossaoo väsyttää. Äitin mukaan ne oli joskus joutu lähteen ajelulle kun mä olin pieni, siis ihan vaan saadakseen mut nukkumaan :'D
Kun auto hörähti käyntiin (mieluiten meillä sillon ollu käkkylä, cadillac), mä sammuin kun tuikku.

IHQJA!