Ei saa toisten blogeja lueskella. Tai ainakaan kertoa että on lukenu, se on häiritsevää! :D
(Tikkoja ei lasketa.)

Joo-o, tulipa luettua kaikki blogimerkinnät, ja pakko on sanoa, etten mä osaa enää kirjottaa niin kun tossa vähän alle vuosi sitten. Tiedä sitten onko se hyvä vai huono asia.

Mutta lokaukset on ainakin lyhentyny, ja se ei kai lukijan kannalta ole kauheen positiivista, eikös? :D

Mutta jos nykyään jotain tapahtuu, niin sitä ei välttämäti viitsi kaikille kuuluttaa (ja noora, sää kuulet kaiken kuitenkin mesessä, joten mahtaa olla tylsää lukea sama täältä), tai sitten jutuissa vilisee niin paljon nimiä, ettei ulkopuolinen ota niistä mitään selkoa.

Mutta vanhojen aikojen tribuutiksi; Mitä Olen Tehnyt Tänään (eli eilen)
Kirjakielellä (ainakin melkein) tottakai.

Heräsin joskus kymmenen tienoilla, kun ensin kävi Oskari ravaamassa alaolkkarin portaissa, ja sitten tuli äiti kurkkimaan ovella että olenko kuollut. "En", vastasin mahd. närkästyneellä äänellä (kannan kaunaa eilisestä*), käänsin kylkeä, yritin jatkaa uniani siinä kuitenkaan onnistumatta. Tyypillistä.

Laahustin vessan ja keittiön kautta koneelle, edelleen erittäin loukkaantunutta esittäen. Vanhukset selaili finnkinon sivuja. Ja kohta kuuluikin kutsu auttamaan lippujen varaamisessa.

Tänään (eli eilen. Mutta tämä päivä alkaa vasta kun olen nukkunut eilen ja herännyt tänään.) oli siis the day jona vanhemmat juhli synttäreitään. (Ai eikö muka eilen juhlineet tarpeekseen?*)
Niiden tarkotus oli mennä American Carshown jälkeen leffaan ja syömään, tai toisinpäin, ja tulla kotiin yheksän tienoilla. Ilmeisesti näin tekivätkin. Tää oli kätevästi sekä mun viimejoulunen joululahjani, että niiden synttärilahja; annoin meinaan ne liput joululahjaks ja täten myös ... niille ... vapaaillan. Oskarista. (*)

Sillä aikaa mää datasin ja vartoilin mahtaisko noora tulla visiitille. Kävin suihkussakin koko ajan ovikelloa kuulostellen.

Ja oskarikin vaan pelas koneella.


Ja ilta meni aapelin minigolfin parissa (no mitäs eivät myyneet mulle elämää lifekaupassa), sekä yö jonkunsortin eduskunnan kyselytunnin parissa :'D

Juttujen taso vastaa kellonaikaa.