Tänään (15.7.) mulla oli jopa pikkunen ToDo-lista odottamassa avonaisessa notepadissa työpöydällä heti aamusta (=yhdeltä, kun pääsin ylös kutsuvasta sängystä).

Viikatoi pusikot. Haravoi jämät.

Suihkuta kengät asvatilla

vaihda lakanat

suihkuun

 

Kolme ekaa tuli toteutettua, vikan säästän huomiselle töiden jälkeen. Eka kohta meinas sitä, että hoksasin meidän tuija-aidassa kasvavien nokkosten olevan itteeni pidempiä, ja päätin sitten näyttää niille hiukkasen viikatetta. Eikä parimetrisiä nokkosia voi jättää pihalle makaamaan, joten ne piti harvavoida jemmaan. Tuli siitä kiva kottikärryllinen polttiaisia.

 

Kenkien suihkuttelu meinaa sitä, että kun fiksuna likkana  vähän putsasin mustavalkoraidallisia kenkiäni kloorilla, saaden aikaan ruskeavalkoraidalliset kengät, niin pitihän ne huuhdella ulkona kun löyhkäsivät kloorille.

140709005-4450.jpg

Tummempaan kohtaan suihkutin juuri lisää klooria

Vaihdoin lakanatkin siis juu, ja riehuin puolisen tuntia liinavaatekaapissa etsimässä ei-haalistunutta tuplalakanaa. Mission failed, joku sininen tohon pääty.

 

Iltapalaks sitten leskelin pastakirjaa, ja tietenkään meiltä ei löytyny kotoa mitään kivaa (ei itse asiassa edes sitä pastaa..). Isukki (jonka kanssa olen asustellut kahdestaan tämän viikon) patisti sitten kauppaan ettei tarvitse kurnivaa massua kuunnella. Mukaan tarttui tagliatellepastaa, broiskunsuikaleita (ei ollut kokonaisia tissejä!), kermaa, mozzarellaa, basilikaa ja sipuli. Valkosipuli (aavistuksen kuivahtanut) sentään löytyi omasta takaa.

140709007-6450.jpg