WHO LET THE MOUSE IN?

Kissalla oli taas kivaa. Se kipitti hirmusta vauhtia tähän alaolkkariin, ja kun katoin että mikä kiire sillä oli, se päästi suussansa roikkuneen hiiren irti. Se vipelsi ees taas matolla, ja hyppäsin pystyyn kir.. öääh, karjumaan räkäsesti sille että vie mokoman takasin pihalle. No, tuo kaappas saaliinsa suuhunsa, hyppi rappuset ylös olkkariin, ja piiloutu tuolin alle. Säntäsin keittiöön pistämään muovipussin käteeni, ja yritin saada hiiren jannen suusta. Se vaan murisi mulle, harhautti taktisesti, ja juoksi keittiön pöydän alle. Sielä se heittäyty kyljelleen hiiri edelleen suussaan, joten otin sitä (kissaa) kyljistä kiinni, ja työnsin sen lattiaa pitkin ovesta ulos. Se katto mua "miks ihmeessä sä noin teit" -ilmeellä, ja jäi narskuttamaan hiiripoloa oven taa.

Narnar. Tänään mun herätykseni hoiti noora soittamalla puoli kymmenen aikaan. Asia oli niinkin tärkeä, kun mun mamman ja papan nimet :D Noh, en tajunnu ruveta valittamaan, vaan raakuin vastauksen, murahdin jotain ("herätinkö?" "mmnhgxplg."), läppäsin kapulan kiinni, tungin sen nenäliinapakettiin ja nukuin vielä puolisen tuntia.

En taaskaan ollut täysin hereillä siinä vaiheessa kun sängystä laskeuduin, jumitti aika hyvin. Kävin suihkussa, ja laitoin rutiinilla yövaatteet päälleni. Mietin, että mitähän helvettiä, hain normaalivaatteet, ja rupesin vetämään teepaitaa ylleni - yöpaidan päälle.

Suunnilleen samoissa merkeissä meni loppupäiväkin, paistoin jauhelihaa ruuakseni, ja vasta valmiina rupesin miettimään että mitä syön sen kanssa.

Ei ihmeellisyyksiä tänäänkään. Kuumetta 37.0, ja flunssa rupee helpottaan. (Ei pitäisi nuolaista ennen kuin tipahtaa..)

AI ÄM THÖ TYPOQUEEN!