Hrr! Pelätkää henkenne edestä, Jenni ajaa Kalliossa!

Mä ylitin Manskun kahesti oopperan vierestä O_o

Sanoinkin ääneen "aapuuaa" kun tajusin missäs risteyksessä sitä varrottiin valojen vaihtumista.

Sitten ajettiin sturen.. eikun helsinginkatua johonkin, pyörittiin jossain missä oli ihan liikaa ratikoita ja ruuhkaa ja oltiin taas helsinginkadulla.

Painelen kytkintä turhaan pohjaan jarruttaessa (miksköhän? Kuinka monta kertaa mää oon sammuttanu auton painamalla jarrun pohjaan ilman kytkintä!) ja ajan liian kauan ykkösvaihteella ennen vaihtoa kakkoselle (korttelin ajan, iik, mut jos ne valot kuitenki vaihtuu?).

 

Varasin kans muutaman ajokerran lisää, epähuomiossa yhen myös kolmen päivän lomalleni... (19.-21.5.) pitänee perua se, suunnitelmissa kun meinaan on häätää vanha pariparvisänky huonetta rumentamasta, enhän mä edes oo nukkunu siellä pariin kuukauteen. Samalla lähtenee pari kolme hyllyä, baaripöydän vallottaneet romut, vanhat koulukirjat ja paaljon muuta roinaa. Sängyks saan varmaan vanhan vesisängyn kehikon tai mummun kellarissa asustelun aikasen parisängyn. Jänskää! Sit mäkin saan nukkua taas miten päin huvittaa. Seiniä saatetaan maalata kanssa, koska parvi on ollu mun huoneessa yhtä kauan kun huone on ollu olemassa, eli ~13 vuotta, joten siitä ON SAATTANUT jäädä yksi pöly ja auringonhaalistama seinään.