Jokohan nyt jaksais kirjottaa.

-30 minuutin väli-

Nyt vois koittaa uudestaan

-10 minuutin väli-


NONIIN. Alottaisinkos eilisestä.. Mjjoo, ei tullu eilen kirjoteltua. Ihmekös tuo, kun kotona olin puoliltaöin, vaikka lähin (ja menin) tuntia muita aiemmin. Iltavuoro siis.

-15 minuutin väli-

Miten tää voi edetä näin hitaasti? Kiemurat sikseen, eilen tein silakkapihvejä viisi tuntia, siivosin reilun tunnin, ja kipitin kotiin. Ja bussi kiersi ties mistä, eli 20 min lisää muutenkin myöhäiseen matkaan. Jei.

Ja tänään sitten jauhotin ja paistoin ne silakkapihvini (ja ne sai kehuja salin puolelta, menivät lounaspöytään) ja kanoja, sekottelin juustokeittopohjaa ja siivosin. Yllättävän kauan aikaa tohon saa kulumaan. Tosin silakoita oli 15 kiloa, varmaan kolme kertaa enemmän täytettyinä, että..
Huomisesta ei muuta tietoa, kuin että iltavuoro taas.  Ja nyt saa nukkua piitkään.. Se tulee tarpeeseen, nukahdin paluumatkalla bussiin 5 min lähdön jälkeen, ja heräsin välillä siihen kun pääni notkahti (varmaan huvittavan näköistä viereen ilmaantuneen tätösen mielestä) ja lopulta pari pysäkkiä ennen omaa pysäkkiäni. Taikaa.


Jaloille hautajaiset.