Ohi on, ohi on, ohi on, tämä marssimme nyt ohi on.

4 tuntia aikaa jättää hyvästi an..alogiselle telkkarille. Ja mähän aion olla hereillä kattomassa pimeetä ruutua!
ZZZUUUUUUUUUUUUMMMMM!

Paljonkohan mä nukuin viime yönä.. Pitäis varmaan jättää ylläoleva suunnitelma väliin ja nukkua päivä putkeen, mutta olkoot ny tän kerran.


Jeesh. Kävin siis tänäänkin (viimestäkertaa ;<) lukiolla tuttuja moikkaamassa (ja keräämässä katseita hoilatessani napit korvissa sisäpihalla saippuakuplia puhaltaen... yks luokanope sulki ovensa sen takia :P)
Menin paikalle joskus yhentoista aikaan, ja lampsin sennin venäjänluokkaan. Vietin ekan välkän sielä, ja kun pelottava opettaja purjehti sisään, niin liukenin paikalta. Kävelin käytävällä hetken, luin hesaria kirjastossa, ja ajattelin sitten mennä istumaan siihen luokan eteen. En kuitenkaan kehdannu mennä avonaisen oven ohi, vaan kiersin ulkokautta ja päädyin lukemaan jotain yyberihkua vartiomieslehteä. Roikuin sennin mukana ja änkesin taas sen kuvistunnille. Meinasin piiloutua pöydän alle kun opettaja muistutteli eräpäivästä, niiden piti siis maksaa kymppi käyttämistään kuvistarvikkeista. Köh.
Tän jälkeen oli vuorossa matikkaa (josta en tajunnu hölkäsen pöläystä kun kirjan ekaa sivua vilkasin), mutta sille tunnille en taas kehdannu mennä, vaan kävin mulkoilemassa kahvikaakaokonetta murhaavasti, kun siinä oli ei toimi, syö kaikki rahasi -lappu ja muutama havainnollistava kuppi harmahtavaa vettä epämääräsellä vaahdolla. Timi oli kuulemma saanu siitä aamulla jotain juomakelposta, mutta en sitten viittiny tuhlata viiskytsenttistä.
Istuskelin siis tunnin auringossa sielä sisäpihalla, silmät kiinni, ja taisin torkahtaakin ihan pikkuhetkeks jossain vaiheessa. mmnh, sen siitä saa, kun menee hyvällä tuurilla kaheltatoista nukkumaan ja herää seittemältä. Kun on ensin tottunu ~11h:n yöuniin.

Siinä kahden aikaan tuumin sitten että voisin lähteä katsomaan onko vanhalla ala-asteella elämää, ja sain teemun ja timin suostuteltua mukaan. Samalla tuli säädettyä jotain suunnitelmaa, että timi ja olli tulee käymään meillä neljän tienoilla, mutta vielä siitä suunnitelmasta ei tajunnu kukaan mitään. Mentiin siis käymään siinä  ala-asteella, pihalla siis, kun yksi.. öö.. ekalla luokalla rinnakkaisluokkaa opettanut opettaja tulee kysymään että ollaanko "joltain muulta yläasteelta". Myönneltiin jotain kieltävää (jep.) ja saatiin kuulla että ne oli just opettajainkokouksessa päättäny että vielä ei saa tulla ketään ulkopuolisia sinne pyörimään. No, se oli sitten täyskäännös, ja suunnitelmien muutos. Mä menin kotio leipomaan mummulle tiikerikakkua, mutta koska sen piti olla tunti uunissa, en kerinny ottaan sitä sieltä pois kun kävi kutsu koululle. Hölöteltiin kolmistaan sielä jonkin aikaa, ja lähettiin ensin käymään lidlissä (LIDLIÄEITUETA), josta suunnistettiin jonkun päähänpiston takia kohti keravaa. Yhdessä vaiheessa meinas käydä ohkasesti, kun edessä ajava olli teki äkkipysähdyksen, enkä kerinny jarruttaa, vaan menin näin || läheltä ohi.. Ainoo mitkä kärsi, tais olla toisiinsa osuneet sivupeilit. Ja nekin vaan väänty näyttämään väärään suuntaan, ja mulla vielä ruuvautu irtipäin. Matka jatku kuitenkin jonnekin huitsin nevadaan (joo-o, tunnen kotiseutuni kuin omat taskuni...), ja jotain ihmereittiä takasin koululle, ja sieltä meillepäin sinne ala-asteen pihaan jossa viimein istuttiin mutustelemaan (suht oudon makusia) sipsejä ja jotain yyrghlildliäeituetalimua ja höpöttelemään. Meille ei periaatteessa kannattanu vielä mennä, joten kun ensimmäiset sadepisarat romahti alas, hurautettiin timille. Sielä sitten kattelin kun ne pelas mikäpiruseoli, meleetä(?), jotain ihmeen pokemonmikäonkaanpeliä siis ja sen jälkeen monopolia. Ja ei yyyhtään jumittanu... Oiskohan johtunu kuumeesta sekin, että en millään jaksanu laskea, enkä sen puoleen ajatellakaan, kun olli yritti myydä mulle jotain rautatieasemaa neljälläsadalla, ja rupesin kohottamaan itte sitä hintaa "viissataa. Kuussataa! Seittemänsataa!" Jossain vaiheessa pääsi joku ajatus tunkeutumaan tajuntaan, että mitäs helvettiä sä teet, sähän tässä siitä maksat! :'D Enkä edes revenny... Miten jollakulla voi pitää pokka? :D

Seittemän tienoilla lähdettiin sitten meille, esittelin nyhjäkkeen alias kissan (hirmu vaarallisen syliinpesiytyjän), ja päädyttiin kattomaan vuonna -93 ilmestynyttä supermariobrosleffaa. Kun se loppu, kello oli jo yheksän, ja ulkonakin sen verran pimeetä, että poijaat lähti kumpikin kotia kohti. Ja olliparka oli kai saanu multa flunssan. Tervetuloa vaan uudelleen...

No ei vaan, kyllä mulla ainakin hauskaa oli.

Nyt yöllä mulla ja jannella oli jotain omaa kivaa, hain sille lääkkeen keittiöstä, ja se istu olkkarissa. Kun se näki mut, se säntäs kamalaa vauhtia mun huoneeseen, sängyn portaat ylös, ja samaa vauhtia kaapin päälle. Ei se siellä kauaa viihtyny, vaan meni takasin sänkyyn, jossa kaappasin sen kainalooni ja lääkittin. Sitten leikki jatku vielä sillä että se läpsi mua sängyn raoista, ja yritin samalla kuvata sitä. Hitto kun toi metallimuovilasirakkine ei osaa enää tarkentaa...

Ja kun niitä ottamiani kuvia tarkemmin katoin, huomasin että kun se kissa oli kiivenny sinne kaapin päälle, ja olin ottanu siitä kuvan, kamera oli jääny syystä tai toisesta äänittämään mun lässytystäni sille, kun sitä pilleriä annoin. Se kuulosti pelottavalta :D

Hmmnn, olikohan ees hienot ne ilotulitukset helsingissä. Ois varmaan ollu paljon tunnelmarikkaampaa olla paikan päällä, kun kattoa uusinta päivällä ens sunnuntaina.

Hoho, 3 tuntia analogiteeveen pimentymiseen. Kello on siis yksi.

Ja 56 tuntia koulun alkuun.


No voi perhana, mese on tiltannu ties koska. Let's uudelleenkäynnistetään kone, ja tarkastetaan onku kukaan kaivannu. Ellei, menen nukkumaan kolme tuntia, kunnes kännykkä herättää kattomaan ZZZZZZZUMMMMia.