Kirkkareiden sellainen. Njoo, ei mittään ihmeellistä, hyvinhän me ollaan turvassa, kun tullaan jälkimmäiseen vuoroon, ja aiemman vuoron vanhemmat rouvahenkilöt saavat pari tuntia aikaa pistää paikan pyörimään ennen sitä.

Noorallekin siis tiedoksi, että se mitä sielä tehdään (ei varmaan tule yllätyksenä):
-Sämpylöitä (kinkku, juusto, muna-ananas) myyntiin + pakkaus pussiin
-Kananmunien keitto sämpylöihin
-Tiskaus
-Joku on kassalla (joka oletettavasti ei tänäkään vuonna toimi. Viime vuonna se mm. ei kelannut kuittinauhaansa vaan pakkas sen kotelonsa sisään)
-Kahvin keitto (ja kahvikone pitäs pistää päälle 2h ennen kun sitä litkua pitässaada, se ilmeisesti jauhaa itte purunsa. Mutta ei meidän huoli.) henkilökunnalle ja termareihin myyntiin
-Henkilökunnan sapuska takahuoneeseen, mutta se on siis valmisruokaa ja vaan lämmitetään uunissa

Mitähän jäi...
Ranneke vartoo mökillä, samaten lappu jolla saa a) ittensä samaan hommaan ens vuonnakin b) ittensä eri hommaan ensvuonna c) ittensä pois työntekijälistalta ensvuonna.

Ainahan sen voi perua, tai ottaa yhteyttä sitten jos huomaa tulleensa toisiin aatoksiin -tai jättää koko lapun palauttamatta kirkkareiden aikana. Joku muu saa kyllä mennä viemään ne sinne toimistoon kun minä... Ihan vaan sen takia että siellä oletettavasti istuu eräs tietty ihminen.


Ja mökistä sen verran, että porukat muutti nyt isoon mökkiin, pikkumökiltä sinne raahattiin kaikki muu paitsi parven patjat, mun koppini sisältö ja keittiön ja ovenviereiset kaapit, lipasto, pöytä tuoleineen ja telkkari. Sohvan tilalle tuotiin laveri, mutta ylös mahtuu kyllä edelleenkin kolme henkeä nukkumaan hyvin.

Tosin siellä paistuu, (KOSKA LÄMMINTÄON LUVATTU 30'C) ellei kaks yläikkunaa + yks alhaalta oo auki. Ja sittenkin voi olla vielä tukalaa.
Joten taistelua voi syntyä siitä kuka saa nukkua alhaalla :D

Oh my, torstaihin on lyhyt aika. Vielä en tiedä mihin aikaan lähetään.
Ja sillon keskiviikkona ennen kun sut shan viedään juna-asemalle, niin ollaan käymässä ideaparkissa.

Mitähän mää tekisin vapaapäivilläni, en mää oo tällasiin ylellisyyksiin tottunu. Tiistaina on hampilekuritarkastus ja töitä, mutta maanantai, keskiviikko ja torstai-aamupäivä... Tai no, torstaina mä luultavasti herään siihen kun joku pimputtelee ovikelloa :D

Eikuheijoo, noora, tuu meille yöks ke-to!