*Hoil*


Jännitys tiivistyy. Thö Aitoon Kirkastusjuhlat ovat alkaneet.

Legendaarista.

Se ei muuta (vielä tänään ainakaan, tai ainakaan huomisiltaseittemään asti) sitä asiaa, että mulla on tylsää. Salarakkaani tv-links on kuollut, mikään dr who -jakso, eikä mikään muukaan, ole toiminnassa :'< Näköjään kaikki poistettu! Äää-ää, ihan turhaan tuhlasin neljä tuntia asentaakseni tarpeellisia ohjelmia (3 kpl neljässä tunnissa, jou) koneelle... Nyt ei sitten tule nähtyä kolmannen tk:n paria viimeistä jaksoa *angstiviillokki* Jäi blinkiin.

Tylsyydestä kertoo vaikka se, että käytin päivemmällä tunnin miettiäkseni synonyymejä sille että jokin kestää kauan. "Vie ikuisuuden, tunteja, päiviä, vuosia, kuukausia" "Siinä menee ikä ja terveys" "Ottaa aikansa" "Menee pitkään" "Hukkaa paljon elämästään" ym syvällistä :'D

Heeei mä olen jättiläinen, vanhan suvun jälkeläinen, me varmaan yhteen sovitaan. Saattaa mennä monta päivää etten sua ymmärrä, silti antais tuntiakaan en pois mä niistä päivistä. 


Lyhyt blogaus taas. Huomistekstin täytän keikkakuvilla, aion vilkaista ainakin negativea (pari hullua negativefania on jonottanut lippukopin edessä eilisestä. Niillä on makuupussit ja kaikki siinä. Ja lipunmyynti alkaa vasta huomenna...) ja poets of the fallia. Ja Remua ja Hurriganesia tietysti ;)