M-juna Vantaankoskelle kello kuusi viisikymmentä yksi on jouduttu perumaan tältä päivältä.
Näin siis eilen. Kahden aamutokkuraisen (kukka tuli samalla junalla) ihmetys oli suuri, kun kymmenisen sekuntia kuulutuksen jälkeen kurvasi juna laiturille. Myöhemmässä mietiskelyssä selvisi tosin, että hesaanhan me oltiin menossa, eikä vantaankoskelle.

Muuta eilen tapahtunutta: Päässä soi pitkästä aikaa sitkeesti kaikennäkösiä biisejä, tänään vielä erityisesittäjillä. Heti aamusta pakatessani tilauksia (=hommaa joka ei tarvitse aivotoimintaa) päähän pesityi sitkeästi soimaan Stam1naa, muisitpalapeli tais olla biisin nimi. Vaan koska en ole koskaan kuullut alkuperäistä biisiä kokonaan, kuulin sen päässäni janin laulamana... :D
Myöhemmin soi Ismo Alangon Tiskirätti, koska yksi esimies lauleskelee sitä aina jos joku erehtyy mainitsemaan sanat "tiski" tai "rätti".

Olen tiiiiiskirätti, tieedän sen, mutta ylpeä sellainen...

Junien kanssa on tullut sählättyä enemmänkin, toissapäivänä  juostiin kukan kanssa vahingossa Albergan junaan, koska edellisen junan teksti (Vantaankoski 21:13) ei ollut vaihtunut pois, syystä tai toisesta. Läheltä piti ettei sinne päädytty, vaan satuttiin kuulemaan kahden naisen keskustelu, joka koski sitä samaista laiturikylttiä-vai-mikä-nyt-olikaan-oikealta-nimeltään. Ei kun vaan äkkiä pois ja viereiselle laiturille.

Näinpä nooraakin pitkästä aikaa, kierreltiin jonkin aikaa foorumissa.



Tänään mulle on soitettu jo neljä kertaa kuuden tunnin sisään, ensin teija 20 yli seittemän -> nukuin, joten  luuri korvaan, justina kymmenen aikaan oppilaskunnasta kysyen, jani puol kakstoista ilmotti juna-aikataulujen heittämisestä, ja kukka äsken.

Ohoo, janiki tuli :3

Yhyhyy, enää seittemän työvuoroa jäljellä...

Tai vähemmän.