Näin unta että tähän kortteliin oli tullut karhu. Unessa ei oikein ollut mitään järkeä, karhua näkyi aina välillä siellä täällä, ja lopulta se nähtiin tuolla meidän taloa vastapäätä mutustelemassa jonkun kuningasperheen jäsentä. Löysin kuninkaan käden, joka oli elossa ja tarttui jalkaani. Hmm?

Eilen en muistanu kirjotella, joten herätelläänpä vähän tätä blogia. Lokakuun viimeisenä, eli toissapäivänä, keskiviikkona (kello se ja se..) oli lämmin ilta. Ja ulkona oli kylmä ja pimeää. Siis tahtoo sanoa, että olin iltavuorossa lämpimällä puolella, ja pienen työvoimapulan vuoksi meitä oli lämpimällä puolella kaksi tyyppiä häärimässä ohjaajan johdolla. A la cartessa oli yksi kolmonen, ja kylmällä siirron jälkeen kaiketi kaksi ykköstä ja yksi kolmonen. Normaalisti väkeä on pari kertaa enemmän.

Kumma kyllä koko iltana lämpimällä ei ollut oikein mitään tekemistä, mä ja eve senkun seisoskeltiin suurin osa ajasta, ja katteltiin kun kylmä puoli hääri hiki hatussa.

Ja päästiin jopa aikasemmin (minä vieläpä puoli tuntia eveä aiemmin, kuulemma sen takia kun olin tullut tuntia aiemmin muutenkin, eikä olisi ollut reilua päästä samaan aikaan XD Eve sitten kertoi tuijottaneensa ohjaajaa puolisen tuntia kynä kädessä [kuittausta odottaen] kunnes tämä oli sanonut ettei psyyke kestä koiranpentukatsetta, ja päästänyt even kotiin :'D)

Ja sukelsimpa muuten sky-liemiämpäriin taskusta pudonneen lusikan perään. Varsin mielenkiintoista. (*BLOMB* *kling* *2x totalrepeys* *käsisukellus*)
Iltapala <3


Eilen oli taas ihanaa herätä aamuun ankeaan, ja pyrähtää juoksuun kun näki bussin taas lipuvan pysäkille kun oli itse parinkymmenen metrin päässä. Menijöitä oli tosin sen verran monta, että en joutunut ihan perässä juoksemaan. Ja se oli sitä paitsi myöhässä ollut se-aiempi-bussi. Pääsin kuitenkin nukkumaan, eli torkkumaan penkille.

Eipä eilenkään lämpimällä kauheaa kiirettä ollut, hommaa oli sentään enemmän kuin toissapäivänä. Silppusin aamulla härän ulkofilettä ja sieniä, paistoin ne, ja ohjaaja heitti sekaan punaviinisoosin ja laittoi hautumaan. Sitten käväsin syömässä (lime-sitruunarahka<3) ja palasin saadakseni passituksen juuresvarastoon hakemaan ties mitä. Samaan aikaan kun pussitin porkkanoita, paikalle pölähti joku poika, joka seisoskeli paikallaan hetken aikaa, mulkoili perunalootaa, ja rupesi sitten kuin salama kirkkaalta taivaalta angstaamaan rakastavansa työtään varastovuorossa, ja muuta samankaltaista. Katoin sitä hetken kuin hullua, ja ryhdyin sitten myöntelemään ja annoin mokoman rähjätä ei-kellekkään. Sitten se kysy että koska mulla on varastovuoro, ja vastasin ettei aavistustakaan. Sitten se seisoskeli siinä vielä hetken, avas jonkun juuressäkin ja häipy.

Mitäää heeelvettiä...

*
Päästiin taas aiemmin kun kylmä puoli.

Bussimatkalla kotiin (samalla kun taistelin saadakseni silmäluomet pysymään auki) muistin luvanneeni nooralle tulevani katsomaan tämän mestausta, eli päänlyhennystä, eli hiustenleikkuuta. Siihen oli kuitenkin melkein tunti aikaa, ja lähenin omaa pysäkkiäni. Pirautin sitten nooralle, ja peruin jutun, kun kyydistä ei ollut varmuutta.
Kuitenkin lähdin sitten hyrylään, kun isukki lähti ostamaan leipää ja muuta pientä. Olin aivan varma että noora oli sanonut menevänsä redpointiin, joten koikkelehdin suoraan sinne, ja ihmettelevien kampaajien ja asiakkaiden keskellä sanoin että ei, ei ole varattua aikaa, ja että tulin... vain... härnäämään... tätä.. yhtä...
Katsoin asiakkaita uudestaan, ja voi helvetti, ei noora ollut siellä XD Pyörähdin ympäri ja pakenin mutisten jotain "ei mitään, ei sittenkään mitään"

Kipitin repeillen takasin kauppaan metsästämään isiä (dädii!!1) ja olin näkevinäni tuttun pläsin pyyhältäessäni sisälle, tajusin sen vasta hetken päästä, enkä enää nähnyt ko tyyppiä missään. Ehkä mun pitäis ottaa lasit käyttöön, lassi, the ko. tyyppi oli kuulemma vilkutellut ja huitonut mulle vielä toisesta suunnasta :'D


Mutta elämä on, ja nyt mä tahon RUOKAA. ja aawws, house oli iiihana eilen.


E: Korjattu miljoona virhettä