"Voishan sitä tänään jonnekin mennä"
"Mennäänkö Manniin kuvaamaan mummoja jouluostoksilla?"
"Joo!"

Siitä se sitten lähti, loppujen lopuks kierrettiin myyrmanni ja lähettiin hetken mielijohteesta jumboon ~varttia yli neljä. Ja sitten vielä kotiutumisen jälkeen kävästiin myyrmannin cittarissa ostamassa iltapalaa ja leffankatteluevästä (Charlien [onnistuin kirjottamaan "Carline"] enkeleitä kahteltiin telkkarista).

Mutta mitäs ostin? Joululahjoja marraskuussa! (tosin alotin jo eilen, ja sillon raahasin janiparan mukaan kamppiin oman lahjansa ostoreissulle)

Foorumin tunnelissa oli eilen kärynnyt roskis (kyllä, kahdessa ekassa kuvassa on savua)
savu2.jpg
savu3.jpg
savu.jpg

Ugh. Huomenna töööihin. Eikä tarvi käydä koulussa kuuteen viikkoon (mitä nyt heti ylihuomenna aamusta hakeen perhohupparia).

Eilen oli siis varian avoimet ovet, joiden jälkeen mentiin tutustumaan mun ja kukan tulevaan työpaikkaan kolmistaan. Kun oltiin syöty ittemme täyteen chicosburgereita ja minä & jani maksettiin kortilla ja kukka käteisellä, niin tarjoilijatar takaisin tullessaan silmät pyöreinä sanoi "Jenni M*****, tosi tuttu nimi! Ooksä tulossa tänne maanantaina töihin?" "...! Joo, ja toi kans *osoitin pöydän toisella puolella olevaa kukkaa*"
"Nähdään sillon!"

-Busted.

I am teh testrabbit. Koska mä meen meistä kahdesta ensin työpaikalle, joudun selvittämään a) mistä ovesta mennään sisälle (aloitan pääovesta) b) korupolitiikka (korviXet vai ei etc c) omat veitset vai ei (väittely med kukka. Imo ei, sillä niissä kahdessa keittiössä missä olen ollut töissä, on ollut yhteiset veitset magneettilistassa killumassa.) d) x:n, x-vapaan ja vapaan erot työvuorolistassa e) paperipolitiikka



Narnar. Mutta ainakaan ei joudu minään päivänä heräämään kuudelta!

3890

Ainiin, ei muuten kaivettu kameroita kertaakaan esiin tänään
"Mennäänkö Manniin kuvaamaan mummoja jouluostoksilla?"