Oaaah, hirvittävänkamala nettikatkos 17:03 - 20:48 eli liki neljä tuntia! Sillä aikaa tuli siivoiltua Iiiitunesia, muutettua ismo alangot Ismo Alangoiks ym, poistettua tuplat, kesken jäävät, turhat (miljoonat eri versiot Somewhere over the rainbowista esim) jnejne.
Ikuisuusprojektina ois pistää albumit (oikein) kaikkiin, se sitten seuraavalla katkoksella. Eiku, sehän on melko mahdotonta ilman netistä lunttaamista...

Tämmöinen viikonloppu, majailtiin Janin kanssa meillä, kun ensin tavattiin perjantaina hellsingissä, kävästiin verkkokaupassa shoppailemassa (polttakaa mut roviolla, ostin iPodin. On se sentään vihree) ja busseiltiin tänne.

Ja kuten tuli huomattua, jännästi joinain viikonloppuina/päivinä/iltoina ei sitten millään jaksa katsoa edes kymmentä minuuttia leffan alusta ennen kuin rupeaa nuokkumaan, ja toisinaan taas tulee katsottua kolme-neljä putkeen.

Voi riippua leffastakin tietty, Dark Knight korvasi unilääkkeet, ja YPF(ei, älä googleta...), The Incredible Hulk (2?) ja Kung Fu Panda taas menivät kuin vettä vaan.