Mä oon ilmiselvästi kasvanu ulos huvipuistoista. Ei niissä oo enää mitään niin jännää kun pikkulikkana.  "tivolitkaan ei saa mua nauramaan, eikä sirkus tai sata hattaraa"
Huomasin sen jo sillon kun viimisellä viikolla ysien kanssa käytiin särkkiksessä, mutta tänäänrupesin sitä ihan kunnolla miettimään, kun näin miten innoissaan oskari oli sinne menosta, ja sielä olosta. Se oli suorastaan masentavaa. Sillä oli hauskaa ja jos ois saanu päättää, me oltais juostu paikasta toiseen (vanhan tutun kaavan mukaan, tismalleen niinkuin viime vuonna. Kuuluu taudinkuvaan.) mutta ei me muut enää niin innoissame oltu. Se oli suorastaan kadehdittavaa...
Ja sitä paitsi mun törmäilyautoni (törmäilyautoja joilla ei saa törmäillä? Mihin tää maailma on menossa.. Toista oli mun nuoruudessani) otti ja hyyty heti lähdössä, eikä liikkunu pitkään aikaan mihinkään. Siinä mä sitten istuin kädet puuskassa ja vittuunnuin kun väki törmäili muhun kun olin tien tukkeena. (kunkunkunkunkun.)  Sama vittuuntumismeininki jatkukin sitten loppuajan siellä, syömään mennessä häkellyin kun keittiötäti kysy että otanko lasten vai aikuisten annoksen (hei halloo, mä syön kun hevonen) (lihansyöjähevonen) (perhana mä oon ollu liian kauan maalla, kirjotan koko ajan automaattisesti syän-syämään-syädessä-syävä) (jokohan sulut taas riittäis täks aamuyöks). Sain kuitenkin vastattua että aikuisten-. Tulos: Hillitön kasa kermaperunoita JA YKS ONNETON KANANRINNANRÄÄPÄLE jonka syömisestä tuli vaan vihaseks.
Troika onnistu kuitenkin saamaan mut taas hyvälle tuulelle. Se on mun ja isin oma laite, siinä on aina pakko käydä kahestaan kun särkkiksessä ollaan. Äitille ja oskarille riittää vauhtimato.

Halfpipenperhana oli poissa käytöstä! Just kun mä olin koko automatkan suostutellu isiä tuleen siihen ja melkein onnistunu!

Delfinaariossa tuli kanssa käytyä, TAAS, johan edelliskerrasta onkin jo pari vuotta. Yhtä upeita eläimiä ne delfiinit edelleen oli. Kauniita. Hitto kun jäi kamera kotiin.

Nyt vähän filosofista pohdintaa:
Muistikirja on varmaan tärkein ominaisuus kännykässä, heti viestien jälkeen. Mulla on tapana kirjottaa sinne kaikki mieleen juolahtava, hauskat keskustelunpätkät, hyvät kirjankohdat, radiosta tulevien biisien ymmärrettävät sanat myöhempää tunnistusta ja limukalla lataamista varten ja muu enemmän tai vähemmän tarpeellinen. Nyt tuo mokoma kuitenkin ratkeilee jo liitoksistaan, joten kirjoittelenpa nuo jutut -ehkä hieman sensuroituina, ehkä ei- tänne muistiin. Warning, kirjoitan nuo täsmälleen siinä muodossa kuin ovat, joten ne ovat hyvin sekavia, päättömiä ja outoja.
Teksti kännykässä
-epätoivoinen selitysyritys
***********
Löydätkö tien mun sydämeeni ja väännätkö auki ruosteisen portin ja käännätkö vielä viimeisen kortin
auringonlaskun aikaan
reinkarnaatio
-Kasa sekalaisia juttuja. Eka on pätkä yön biisiä, joka on tarkoitus ladata koneelle, toinen jotain outoa, kolmannelle piti etsiä selitys

Kuu mahtuu lampeen koska se loistaa niin korkealta
-Kaunis ajatelma jostain

magialla on kuitenkin tapana odotella hissuksiin, vähän samaan tapaan kuin nurmikolla vaaniva harava
-Pätkä neron, eli Terry Pratchettin kirjasta, jonka nimi ei tule mieleen.

Valellaan se pepsillä ja sytytetään se tuleen
-Mun ja nooran suunnitelma sirjen auton varalle/pepsin ainoa oikea käyttötarkoitus

Toinen yrittää nukkua ja heti on kaulakoru suussa ja kenkä sieraimessa ja konvehtirasia korvassa
-Noora oli extemporeyökylässä, ja majoitus oli sen mukainen

If there's somebody calling me on she's the one
-Biisinsanoja

Otetaan esimerkiksi vaikka saappaat. Vimes tienasi kolmekymmentäkahdeksan taalaria kuussa ynnä lisät. Todella hyvä nahkasaapaspari maksoi 50 taalaria. Mutta kohtalainen saapaspari, joka oli tavallaankäyttökelpoinen talven yli ja alkoi sitten vuotaa niin helvetisti pohjapahvin puhjettua, maksoi kymmenen taalaria. Sellaisia saappaita Vimes osteli ja piti niitä, kunnes pohjat olivat niin ohuet, että hän pystyi päättelemään sumuisekkakin säällä missä päin Ankh-Morporkia hän kulloinkin oli tuntemalla katukivet jalkapohjillaan. Asian ydin oli siinä, että
hyvät saappaat kestivät vuosikausia. Mies, jolla oli varaa maksaa viisikymmentä taalaria saapasparista, sai saappaat joissa hänen jalkansa pysyivät kuivina vielä kymmenen vuoden kuluttuakin, kun taas köyhempi mies, jolla oli varaa vain halpoihin saappaisiin, kulutti samassa ajassa sata taalaria saappaisiin ja joutui silti kulkemaan jalat märkinä.
-Piitkä pätkä Pratchettin kirjasta, mutta erittäin... Järkeenkäypä

I thought that i heard you laughing that was just a dream cure just like heaven
-Biisinsanoja taas

Koulutuksessa oli jotain samaa kuin tarttuvassa sukupuolitaudissa, Sellaisen saatuaan ei kelvannut kovinkaan moniin hommiin, ja sitä vuosi kovaa halua panna saamansa kiertämään.
-On se Pratchett nero :'D

Totuus on ehkä tuolla ulkona, mutta valheet löytyvät oman pään sisältä
-Ajatelma taas. Ties mistä napattu

Pii kertaa säteen neliö kertaa korkeus jaettuna kolmella kartio
-Kartion tilavuuden laskemisen kaava.

Mikä toi on? (Metkula) -Ilotalo
-Tapahtui kerran särkänniemessä

-eräs messengerosoite-
-Karon itseasiassa. Pistin muistiin etten unohda.

Yhdeksänkymmentä prosenttia tosirakkaudesta on akuuttia, korviapolttavaa hämillisyyttä
-Pratchettlainaus taas.

Chain
-Suomennosta kaipaava sana. Selvinnytkin jo.

Mä yritin epätoivosesti välttää jätskiä, mut eilenkin mä söin suklaata.
-Nooran älynväläys kampissa

Lattakorvainen harmaa karvakuula ampaisi keskenään nahistelevien jalkojen välistä kenenkään huomaamatta sitä yleisessä mekkalassa
-Pratchettia. Söpö kohta

Nahkasika kusee sun päälle / voiks suola nostaa verensokeria?
-Väärinkuultua / nooran älynväläys juhannuksena teltassa

Kesäyön marssi
-Bongasin kyseisen kyltin kävellessäni meiltä bussipysäkille, ja rupesi kiinnostamaan. Merkkasivat reittiä kyseiselle tapahtumalle, joka oli sitäpaitsi samana yönä.
 
Levoton tuhkimo elämä on helppoo silloin kun on joku  josta pitää kii  ei tarvitse mennä nukkumaan itkeäkseen itsensä unelmiin
-Koskettava klassikkobiisi, josta löytyy myös parin blogauksen otsikot

Bonasera aresanob
-Pitää selvittää mitä bonasera tarkoittaa, ja etsiä CSIssä esiintynyt aresanob-sivu. En nimittäin nähnyt mitä siellä oli XD

Moottoripyörällä sahataan puita
-"Moottoripyörä!"
 "Ai moottorisaha?"
 "..."
"Sahataanko sillä puita?"
*Nyökkäys*

=oskari ja minä matkalla särkänniemeen

Jokohan tässä joutais nukkumaan. Lukijat ilmoittautukoon jälleen. Shanin ei välttämäti tartte.

(Kirjoitettu oikeasti huomisen puolella.)

HUOMENNA ON PERJANTAI 13., WHOU!