Fiksu ja filmaattinen otsikko alá Noora.

Otsikko on, itte blogaus puuttuu. Hmm. Pistetäänpä tähänkin tuollainen musapalkki:



Linkinparkia tällä kertaa. Muistan joskus rakastuneeni tämän musiikkivideoon, siis silloin kun olin pieni ja viaton, varmaan kolmosella.

Nyt olenkin siis iso ja viallinen. Miksei liikanope koskaan soittanu tota fall out (meinasin kirjottaa että tou) boysia liikkatunnilla? Sen mukana hyppelehtiessä olis tullu kyllä kuuma. Ja tulikin, soitin sen tänään parikymmentä kertaa putkeen ja hypin ja pompin ympäri taloa soittaen ilmakitaraa ja hoilaten kurkku suorana. Harmi kun en veljen kirkkareilta saatuja ilmakitaroita löytänyt, siis puhallettavia muovikitaroita :D

Se oli muuten hyvä tuossa aamuyöllä, olen meinaan monesti kuunnellut kun se keskiyön aikaan hiipii huoneestaan keittiöön/vessaan. Olinpa sitten jättänyt sille lapun "Miks täälä vessassa pitää tähän aikaan ravata" -tyyliin, mutta selvemmin kirjotettuna että se tajuaa sen. Vastaus oli sitten kirjotettu paperin takapuolelle: "SIKSI YÖLLÄ PITÄÄ NOISTA VESSAAN" Noista=nousta, pikku typo tullut, ja tuo kirjoittaa lähes aina tikkukirjaimin.
Mutta arvatkaa vaan repesinkö kun tuon luin sinä samana yönä huoneessani :'D Ja ellei joku tajunnut, niin tuo on siitä telkkarimainoksesta:
 "Yli puolella 50 vuotta täyttäneistä miehistä on eturauhasen liikakasvusta johtuvia vaivoja: rakko ei tyhjene kunnolla, suihku on heikko, yölläkin pitää nousta vessaan. Kurbisin on rohdosvalmiste joka auttaa eturauhasvaivoissa. Apteekista ilman reseptiä."
Supermuisti-oskari siis muisti tuon lausahduksen, vaikkei koko mainoksen ideaa tajunnutkaan :D

Mitähän muuta tänään on tapahtunu.. Eipä kai mitään erityistä. Katsoin Hell's kitchenin, ja ei helvata kun repeilin Ramsaylle. Se on ihan paras! "Ei tästä tule mitään ilman kiroilua", asiakkaina oli siis lapsia, eikä tuo viitsinyt karjua ärräpäitä kokeille :D

Oiskohan mun vadelmavaahtomikälie jo jämähtäny purkin pohjalle jääkaapissa...

Jotain fiksua taas loppuun. Hmm.

There's nothing good about goodbye
I can swear I saw you cry
I always knew you'd wind up falling
Falling harder
Every story has two sides
In the he-said-she-said fight
She'll always end up falling
Falling harder
-Hinder - Nothing good about goodbye