Mwah. Vähän on jäänynnä nämä kunnon blogaukset vähemmälle, kun on tullut noiden kirkkarikuvien kanssa häsättyä. Nyt ne on, tai siis pieni osa niistä on, paikallaan, huonolaatuisina, tasapaksun harmaina, erikokoisina jne, mutta siinähän ovat. Pari videota olisi tarkoitus tässä mökkisaarroksesta vapauduttuani lisätä myös (videon photobucketiin lataamisen vauhti tällä koneella on 1% tunnissa) mm Wirtasen Tonin välipuheesta, tai oikeastaan laulusta, jota tämä sepitti sitä mukaa kun mieleen tuli, pätkä viisaus ei asu meissä:stä ja jostain muustakin, mitä en nyt muista.

Maanantaina ennen honkalan aukeemista käytiin porukoiden kanssa pyörähtämässä kangasalla ja treen reunalla. Tuli tehtyä löytöjä kangasalan seppälässä, kahdet ylipolvensukat, kumpikin alennettuna puoleen, eli hinnaksi tuli kuusi euroa ja rapiat päälle, alusvaatteita ja t-paita. Ja alakerran ruokakaupasta ihana musta kangasruusu, jollaista olen metsästänyt vuosituhansia (muistakaa toki te jälleen olemattomiin kadonneet lukijani, että olen vanha vampyyri Crepsley valeasussa). Kukassa on siis sellainen klipsisysteemi/hauenleuka/mikälieneekään ponnarin lisäksi, jolla sen saa hiuksiin kiinni. Ei siis niitä iänikuisia hakaneuloja. Se tosin maksoi saman verran kuin sukat yhteensä...

Tiistaina, eli eil- ...eikun toissapäivänä, lähdettiin Ideaparkiin kutakuinkin ennen heräämistä (menin jälleen edellisiltana neljän tienoilla nukkumaan. Apiksen keikka kun venyi [onneksi] puoli tuntia pidemmäksi, eli kahteen aamuyöllä, mökille lampsimisessa juhlatuulen ohittaneen ja vähän kiharaan kävelevän vanhemman kanssa
meni ~15-30 min [ei, ei ne ole alkoholisteja. Kirkastus vain on joulun ja juhannuksen lisäksi irrottelun aikaa. Ja kumpikin on aika järjissään juoneena, askel vain heittää ja volyymi nousee hieman.] ja lueskelelin jonkin aikaa sängyssäni. Olipas pitkä sulkukirjoitus. Tapansa mukaan Lavanko jättäisi sen noteeraamatta, mutta sepä ei tule tätä näkemään, ähhähhää). Heräilin siinä automatkan aikana (olisikohan tuo matka jotain 55km täältä sinne) ja olin aika hyvällä shoppailutuulella vähiin käyneine varoineni. Loppusaaliiksi taisikin jäädä sitten ketjukorvikset (olen ihan rakastunut niihin, kiitos äitini, jolla on aina korvissaan sellaiset. Nämä tosin ovat hopeiset. Tajusin viimein että korvani sietävät jo jotain muutakin kuin pahasti kukkarolle käyvää kultaa) kellanvihreillä (kutakuinkin kissani silmien värisillä) kivillä ja ihanat mustavalkoraidalliset kengät (I MUST BE EMO!). Pistin ne heti jalkaani, sillä ne "valkoiset" halpiskenkäni joilla mm. tanssiaisissa ja kevätjuhlassa patsastelin eivät oikein ole tykänneet märässä heinikossa, hiekassa, mudassa ja vedessä kävelystä, kumma kyllä. Ja ne olivat edelleen märät aamuyön kotiinpaluusta metikön läpi :S (Joten miksi ihmeessä ostin TAAS valkoiset kengät? TÄH? Kertokaapa joku [olematon lukijaotus] mulle se!)

Mahdoin muuten olla aika outo ilmestys siellä ajatuspuistossa. Päälläni oli musta v-kaula-aukkonen t-paita, mortician tylli-liituraita-pvc-hörhellys-minihame, punamustaraidalliset ylipolvensukat, jotka valuivat  sopivasti peittäen polvet, mutta näyttäen kymmenisen senttiä paljasta (kalmankalpeaa) ihoa reisistäni hameenhelman alapuolelta, ja lisäksi sitten kenkienvaihdon lisäksi kävelykengät, joiden raidat osuivat pelottavan saumattomasti yhteen sukkien kanssa. Näytti siis siltä, että jalassani olisi ollut joko a) punamustaraidalliset sukat, joissa punainen vaihtuu valkoiseksi, tai b) ylipolvensaapikkaat samanlaisella värityksellä. Ja näin noorimuksen sanojen mukaan syntyy pornojenni-tyyli. Mutta olin mä irl ihan siveellinen ja söpö (kräöh), sillä äiti ei sanonu yhtään mitään mun pukeutumisestani, eikä edes muljautellu silmiään tai vilkassu pahalla :D Asian voi tosin ehkäpä selittää sillä paljastuksella, että sillä ittellään on joskus ollu semmoset yhenlaiset saappaat kun nooralla sillon kerran kun se meillä oli. Ja joita se yritti jopa kokeilla... Entahdotietääenempäääitininuoruudesta.com -Tai tahdonpas, mutten uskalla kysyä pelätessäni vastausta XD

Tänään käytiin vaan kukossa pullakahvilla (mä muuten totuttelen kahviin, onhan se nimittäin hölmöä, että juon frezzaa, eli jääkahvia, syän kahvijätskiä, omatekemiä kookospalleroita joissa on kahvia, olen maalannut kahvilla, pidän kahvin tuoksusta, keittelen usein isukille kahvia etc, mutta en itse juo koskaan ihan kunnon kahvia. Johtunee siitä, että ainoat kahvikokemukseni ovat isin pannukahvista, joka on vahvaa ja kitkerää. Nyt olen särpinyt erinäisten kahviloiden kahveja, paljon parempaa.) ja noi kävi ongella mun yrittäessä rikkoa äitin miinaharavaennätystä samalla kun sivusilmällä yritin olla kattomatta CSItä. Ja mä muuten alitin sen äitin ajan kuudellatoista sekunnilla! /,,/ (pahus kun tuohon toiseen suuntaan kallistuva kenoviiva ei näy vuodatuksessa)

Onnittelut blogista, shan.

Ja tervetuloa eimihinkään taas 20.-29.7! Kiinnittäkää turvavyöt ja nauttikaa matkastanne. Tahtoisitteko kenties pureksia jotain laskeutumisen aikana?


E; Nyt on ihan pakko lisätä, mutta onko kauheen epäkohteliasta huomauttaa huonosta kuvanmuokkauksesta? Jos neiti ehtii kommenttini poistamaan:
 Sitä blurriahan saa toki käyttää enemmänkin, jotta varmasti kaikki finnit peittyvät. Nyt on vähän kyllä lipsahtanu silmäripsiin ja hiuksiinkin, aijai, huolimaton galleriateini.

Anteeksi että olen minä. Mitäs laittoi kuvansa mun kuvaani, sitä saa mitä tilaa.

E2: ZOMG, se vastaskin mulle jo!
<jjeba->öö okei ?
Ja yksärinä: <jjeba->tiedoks vaa mut mul ei oo ainuttakaa finnii. ja sä voisit pitää senpääs kiinni, kiitos.
 Pistän takaisin jotain tyyliin että miksi tämä sitten blurraa naamansa, siksi koska kaikki muutkin?

<jjeba->no en , mutta kaveri muokkas sen , ja ei oo enää alkuperäst kuvaa tallella, ni piti laittaa toi :)

-<Jlkm>Uu, sinuna ottaisin tuon jonkinlaisena vihjeenä. Huomautapa kaverillesi ystävällisen hienovaraisesti, että blurrinappula-parka saa helposti traumoja.

<jjeba->no minäpä sanon (:

<Jlkm>No hyvä :) Tiedän sattumoisin hyvän blurripsukologin numeron, ehkei vielä ole liian myöhäistä pelastaa sitä raukkaa. Hyvää yötä vain.

<Jlkm>*psykologin

<jjeba->hahaah, oolrait :) menetkö nukkuu ? yötä . (:

Jlkm>Kaipa tuo olisi tähän aikaan aamusta järkevää, ettei tarvitse illalla herätä.

<jjeba->oolrait. (: