209 km/vk, aika luja vauhti.

Ja bensa palaa.

Kartalla sama kun olisin matkannut suorinta reittiä Tuusulasta Lappeenrantaan! (kilometrilleen itseasiassa, oli tylsää.)


Eli siis eka viikko takana, miltäs nyt tuntuu?
Ihan huippufiilis! Toinen viikko ois menny heti perään!

Toinen viikkohan menee heti perään, ennen kuin loma alkaa?
No on tässä viikonlopu välissä, ehtii unohtua kaikki mikä on opittu.

Pikkulinnut tiesivät kertoa että sait alennuksen?
Joo, -100% edellispäivän tähteistä... Eivaan, se mikä alkaa, on ikäänkuin paskaduunia, eli sitä hommaa mitä eilen mainitsin sen toisen keittiöapulaisen tekevän. Se lähti nyt lomalle, ja se jota tuurasimme, tulee paikalle ja ottaa hoidettavakseen mun hommani, eli sämpylät ja salaatit. Leivonnasta en tiedä. Ja mää siirryn tekemään sitä mitä työkaveri teki, eli kuorimaan/keittämään/pilkkomaan kananmunia/sipulia/perunoita ja tiskaamaan.

Eli fiilis huononee?
Ei välttämättä, ei sekään nyt mitään kauhean kamalaa ole. Yleensäkin tuolla on paljon rennompi olla kuin koulun keittiöissä, ja ihmettelinkin suuresti kun Malla kauhisteli hirveää kiirettä joka johtui erikoisjärjestelystä (sen toisen kokin [Aapo?] pois olosta ja Susannan [the toinen apulainen] paikallaolosta). Tuolla on luppoaikaa, koululla ei koskaan!

Miten tästä eteenpäin?
No viikonlopun ajattelin (pitkästä aikaa!) viettää ihan itekseni (no Nooraa vois käydä moikkaamassa ja viedä kirkkarilappumonisteen) ja ensviikolla tankataan taas kahdesti ja ajetaan kahtasataa viikossa!
Sitten onkin jo juhannus, joka kulunee mökillä Janin kanssa. (Voi kun kokkoa saisi polttaa rannassa... Muuten pitää taas kattella vaan kun vastarannan asukki polttaa koivua kokossa).
Sitten on kirkkareiden inf(/h)otilaisuus, sinnekin on tarkoitus mennä ja viettää toinen viikonloppu putkeen (no kotona ollaan viikolla, ah lomaa ja pankkikortti) mökillä luonnon helmassa.

Ja sitten on jo the Aitoon Kirkastusjuhlat!


Aika hauskaa, maanantaina tuli Katriinantiellä jätskiauto vastaan. Samaten tiistaina. Ja keskiviikkona. Torstaina tuli kaksi. Tänään ei yhtään, mutta torstai korvaa.

MISTÄ NIITÄ SIKIÄÄ?