Yllätysvisiitit aamutuimaan on kivoja. Juttelin sinin kanssa mesessä, ja se sano että tais nähdä nooran äsken pyöräilemässä meille päin. Eikä aikaakaan kun ovikello soi, ja noorahan se siellä ovea raapi :D
Se poikkes sanalla ja jatko matkaansa bussipysäkille. Ja minä lähin sinin kanssa kävelemään hyrylään.

Istuttiin jonkin aikaa kirjaston takana mulkoilemassa Kiven patsasta (sini piirsi sitä, mä kuvasin [kameralla jonka akku oli loppu]) ja lähettiin sitten kylmissämme ettimään auki olevaa kahvilaa. Huomattiin sitten että kirjaston vieressä oli syysmarkkinat, ja poikettiin sinne kiertelemään. Mä iskin kynteni lättyihin, ja kummallekin tarttu mukaan annos muikkuja. Kaks tuntia saatiin aikaa kulumaan :)

Kotona lämmittelin käsiäni pari tuntia (miten ne voi olla jäässä niin kauan?), ennen kun noora palas hesareissultaan. Se tuli teelle, ja samaan aikaan palas porukat mökiltä.


Huaagh, huomenna on ekat keittiötunnit. 5h putkeen, taukoja pidetään kun ehditään. Kyllä, luultavasti onnistun polttamaan kaiken pohjaan (joo, keittiönkin, kiitos vaan) ja säheltämään oikein olan takaa... Ei mulla oo yhtään kokemusta verrattuna muutamaan muuhun meitinluokkalaiseen. Yhden isä on ollu raflapäällikkö, toinen on ollu ravintolassa töissä ties kuinka kauan, kolmas on toista vuotta perhossa.

Vielä kun muistaisin viedä ne ostamani sivuliinat mukanani. Ja apua, korvikset pitää ottaa pois. Oon jopa kerran niiden laiton jälkeen ollu päivän ilman koruja, ja uusimmat (nekin varmaan vuoden vanhat) rupes jo umpeutuun. Ei kiva. Pitäs varmaan myös huoltaa kynnet, ne ei saa näkyä kun kattoo kämmenen puolelta, eikä sormea ei saa näkyä kun kattoo kämmenselän puolelta. (Kaikki vapaa-aika kuluukin tästä lähin kynsien viilaamiseen! Jee! Ja hyvästi ylipitkien pikkurillinkynsien kasvatusharrastus...)

Pelottavaa. Meidän yhellä opella on kuvia galleriassa ja kuvakkeessa.