Saamarin kirotut oppilaskunnankokoukset! Tänäänkin olisin hyvillä mielin voinut nukkua kahteentoista (tai puoli kahteen jos siltä tuntuu), mutta ei, heräsin yhdeksältä ryömimään janin yli ja nappaamaan tärisevän kännykän pöydältä: muistutus "To oppilaskunta 12-13.30 502", eli tänään, ikävä kyllä, puolitoistatuntinen oppilaskunnan jaarittelu-"emtemtemt"-kokous neuvotteluhuoneessa eli viisnollakakkosessa. Uaah, ylimmässä kerroksessa...

Ja koska nuo kurjat päättivät sen olevan kahestatoista puoli kahteen, niin jumankevita mulla jää kaks tuntia turhaa aikaa ennen työvuoron alkua. Enkä mä jaksa sitä aikaa istua herkussakaan mutustamassa kukkoa (coq au vin) viinissä. Se, että sitä oli ruokana eilen, ei estä sitä olemasta ruokana tänäänkin.

Ehehe, eilen päästiin iltavuorosta jo kaheksalta, kolme tuntia etuajassa siis. Ja ainut mitä eilen töissä tein, oli makkaraa, makkaraa ja vähän lisää makkaraa. Possua, silavaa, kanaa, paprikaa, persiljaa, suolaa, mustapippuria ja oliskos ollu ruohosipulia tungettuna possunsuoleen. Eipä siinä mitään helppo homma, joka näytti vähintäänkin epäilyttävältä, mutta sujui nopsaa nun sen kahteen pekkaan jonkun puheliaan reilu kolmekymppisen ent-rauhanturvaaja-henkivartija-perheenisän kanssa tein. Ihme porukkaa sitä perhoon päätyy, tais olla kolmosluokalla tuokin.



Heeeei, house tulee tänään! Päästäisköhän kaheksalta tänäänkin, niin ei tarvis sitä nauhottaa kenenkään... ;3


Disco disco go go!