Doodii, eka koulupäivä on siis ollutta ja mennyttä. Ja sehän kesti siis huimat 50min.
Jee. Heräsin parikytä minsaa myöhässä, mutta ehdin silti bussiin, joka sekin oli oikeastaan väärä, "aikaisempi" kuin se mihin piti mennä. Perille tulin silti, 10 min aikataulusta myöhässä..
Mutta eipä se menoa haitannut, oli silti 25 min aikaa marssia kengät läpimärkinä hesan kauppiksen juhlasaliin. Kuunneltiin tuo vähänalletunti rehtorin saarnausta (joka ei oikestaan kuulostanut saarnaukselta. Vaikutti ihan mukavalta) ja tämän jälkeen keräännyttin luokanv.. ryhmänohjaajan ympärille saamaan kahden viikon lukkarit ja marssittiin kotiin. Tai siis kamppiin, ja bussiin. Ja matkan varrelta bussi kaappasi mukaan yhden pienen nooran, ja vielä myöhemmin Tädin...
Mentiin meille (no täti jäi bussiin), syötiin jotain, ja lähdettiin (äitin heittämänä) koulukeskukseen. Häsättiin sielä jonkin aikaa ja etittiin paria opettajaa, jotka kumpikin oli kadonnu kun tuhka tuuleen. Päätettiin sitten lähteä, ja kun olin jo melkein ulkona, kävelin sennin (harvinaisen tylsistyneen näkösen) mantsan luokan ohi. Kuikuilin ovella ja jäin sitten sennin pyynnöstä koululle sen koulupäivän loppuun asti. Poikkesin tosin pullakahvilla (ilman pullaa) sahankulmalla ;)

Ja kahdeksi viimeiseksi tunniksi menin (YLLYTETTYNÄ) sennin ja ollin matikantunnille. Kertaamaan funktioita. Ja pelaamaan ristinollaa.