Lol, Kurre, Pikku, Myy, Moni, Mini, Muna, Sars, kaikki suomalaisille annettuja etunimiä. Ja Kanki sukunimi. Oliko taas edes vähän tylsää :'D

Oudot unet sen kun vaan lisääntyy loman edetessä, ja sen ajan pidentyessä miten kauan on siitä kun viimeksi näin luokkani ja kaikki muut tutut Nooraa lukuunottamatta. Unissani nimittäin pomppii ties ketä tuttuja, ihan säädyllisissä aikeissa, mutta unien aiheet ovat... Mielenkiintoisia.

Tänään oli ihan hauska päivä, alkoikin hyvin yhden yllämainitunlaisen unen vuoksi. Noora soitti kahdentoista aikaan ja kysyi voiko tulla kyläilemään, oli juuri käynyt tulevalla koulullaan. Meillä oli viiden minuutin päästä ruoka, ja olin sen jälkeen menossa kirjastolle, joten Noora sitten päätti mennä kirjastoon vartoilemaan. Minä kuitenkin tarkoitin pikkukirjastoa, sitä joka on tässä lähellä, ja Noora pääkirjastoa, joten olimme sitten ihan eri paikassa :D Höräytin kuitenkin Oskarin nallepuhkirjan palautettuani pääkirjastolle, koppasin Nooran mukaani (pienten hame- & 13cm:n kengänkorko-ongelmien jälkeen) ja päristin takaisin. Täällä majoittauduimme koneelle kuuntelemaan musakkia, selaamaan nettiä ja kaivelemaan tuota väestörekisterikeskuksen nimipalvelua. Ainiin, ja mansikoitakin syötiin!

Hätistettyäni Nooran pääsin ajamaan nurmikkoa. Ensimmäinen puoli tuntia sujui taas sutjakasti ämppärin kuulokkeet korvissa, kunnes huomasin että leikkuri oli rikki. Kipitin hakemaan isukin sitä korjaamaan, vartosin jonkun hihnan uudelleen paikalleen laiton ajan, ja menin taas pörräämään pihaa ympäri. Yhtäkkiä alkoi sataa, ensin virkistävästi ripotellen, sitten aivan kaatamalla! Enkä minä tietenkään mennyt suojaan, se oli aivan ihanaa hoilata Tears don't fallia täysillä ja epävireisesti, käsien lipsuessa ruohonleikkurin märällä ratilla ja muutenkin läpimärkänä sateen ja vastaleikatun ruohon ihanan tuoksun tulviessa nokkaan.

Ja illalla, eikun yöllä, näin valravan vaaleanruskean siilin!

Huomenna mökille, aar juu redi?
Ja mökillä odottaa kannettava! Ilman nettiä.