Kuulolaite tilaukseen, kiitos.

Hilipati hilipati hilipati hillaa
Hilipati hilipati hilipampaa,
Jalituli jallaa talituli jallaa
Tilitali tilitali tilitantaa
Halituli jallaa tilituli tallaa
Tilitili tilitili tilitili tallaa,
Halituli tilitali jallati jallan
Tilitali talitali helevantaa
Rimpatirallaa ripirapirallaa
Rumpatiruppa ripiranpuu,
Jakkarittaa dippari lapalan
Tulituli lallan tipirantuu

Jatsu tsappari dikkali dallan
Tittali tillan titstan dullaa,
Dipidapi dallaa ruppati rupiran
Kurikan kukka ja kirikan kuu
Rätsätsää ja ribidabi dilla
Beritstan dillan dillan doo,
A baribbattaa baribariiba
Dibi dibidibi disten dillan doo
Ja barilla stillan deijadoo
A daba daba daba daba daba dybjabuu,
Baristal dillan stillan duubadäg
Dägädägä duu duu deijadoo


Meniks perille?

No joo, mutta vihdoin, AT LAST keksin jotain mikä voi umpiväsyneenä olla ainoa ajatus mikä poukkoilee tyhjässä päänupissa. Ievan polkka (toi kohta nimenomaan, sen sanoja kun ei muista kukaan) siis. Voittaa jopa biisit levoton tuhkimo, tuska ja suru, itkisitkö onnesta, kevät, keltainen toukokuu ja sellaista elämä on. Whii o/

Tänään mä oon eksyny hissillä (taas, se on ihan liian helppoa. Miten voi joutua kellarikerrokseen, kun painaa nappia päästäkseen ylimpään kerrokseen, ja kukaan ei ole kutsunut hissiä kellariin?), raahannu pöydänpalasia ympäri koulua (syy miksi änkesin hissiin), kirjottanu taas kynä sauhuten (jopa enemmän kun äikäntunneilla aikoinaan), kertonu yersinia pseudotuberculosisista ja penttilän lampaista (scrapie?) ymymymym. Mymmymmymmym. MYM  MYM.

Mihihi, ens maanantai on vapaa, ja ro tuskin keksii meille mitään kotitehtäviä. Senjälkeinen tiistai ly-.. lyhennee.. lyhenennee? Lyhentynee! Siis se tiistai lyhentynee neljällä tunnilla, koulutuksia opettajilla taas. Ja sillon pois jäävä raflapalvelutuntipari korvataan käymällä kahvilassa, ja täyttämällä lappu, samaan tyyliin kun se ravintolakäynti. Tässä tosin on vastauksille valmiit viivat, joten ei tarvi (/saa :'( ) luritella kolmea sivua sanakiemuroita.

Ja mä löysin elintarvikemikrobiologia-kirjan, joten ähähä teemu (no joojoo, se nyt ainakaan ei tätä lue. Jos lukee, niin merenpinnan kohoaminen johtuu siitä että helvetti on sulanu siitä jäästä mikä tuli kun Suomi voitti euroviisut), älä selitä, ne ei ole loppu kaikista kaupoista!