Tää ei oikeesti oo yhtään hauskaa!

Käytiin aamulla hankkimassa Kukalle uusi salasana wilmaan, kun vanha ei toiminut. Kukka meni saman tien kokeilemaan tiliään kirjaston koneelle, ja katselin vieressä kun huomattiin ettei se toiminut. Uusi visiitti atk-vastaavan luo, ja tällä kertaa Kukka sai wilmansa toimimaan. Menin sitten itte samalla vilkaisemaan wilmaa, vaikka olin sen juuri edellisaamuna esitellyt äiteelle. Ja kappas, uusia arvosteluja..!

HYLÄTTYNÄ.


Ja tietenkin hotellipalvelunopettaja, eli siis se joka numerot olisi antanut, ei ollut salissa, missä lukujärjestyksen mukaan
 piti olla, vaan haastattelemassa pääsykokeisiin tulijoita. Koko päivän.
Ruokatauko sillä olis ollu, mutta en sitten loppujen lopuks viittiny mennä sitä sillon häiritsemään (ja karata kesken ravintolapalvelutunnin), vaan osallistuin peliin jota pelattiin. Siitäkin huolimatta että opettaja melkein yritti saada mut lähtemään.

Tunnin jälkeen juoksin taas koulun läpi -opettajan ruokatuntia oli 4 min jäljellä- ja löysin sen opettajahuoneen nurkasta.

Ja sillä oli kiire.
"Muistasitko näin äkkiseltään että miks mulla on hotellipalvelu hylätty? Wilmassa näkyy"
"Kurssista tulee hylätty jos jotain on palauttamatta. Mutta mä en ehdi nyt sitä katsoa, kirjota tähän nimi ja luokkatunnus, niin katon sitten myöhemmin"
Kirjotin nimen ja luokan, ja lisäksi änkesin postitlappuselle epäilyksen siitä, että kaikkia tekemiäni vuoroja ei olisi merkitty tuntilomakkeeseen (joka siis hotellilla täyteltiin) joka oli majaillut esimiehen työhuoneessa pitkän aikaa lukkojen takana.


Elintarvikekemian tunnilla mulle sitten kerrottiin myös, että Jasminilla, joka oli siis samassa hotellissakin, oli jotain palauttamatta -> jakso hylätty.

Eli jos vaikka opettaja olis sekottanu meidät ja merkannu mun kurssini hylsyks sen sijaan?

Jätin sitten pohdiskelun sikseen (tiuskittuani ensin kukan pitämään päänsä kiinni [koska rupes jostain kumman syystä itkettämään heti jos joku vatvoi asiaa]) ja keskityin kemiaan. Kiitos Haapasen, muistin vaikka mitä kivaa yläasteelta. Toinen tietämyksellään yllättäjä oli teemu, joka tosin lähti "viitta liehuen" ja ovet paukkuen kotiin jouduttuaan takapenkkiläisten pilojen kohteeksi. Melko epäreiluja ne kyllä olikin (välkällä postivat kynästä jousen ja sivelivät siihen vaseliinia + solmivat laukunhihnat ja -remmit umpisolmuille), mutta aika hurjat pultit tuo siitä veti.
Tyhjensin ylimääräset tavarat koulukaapistani. Sinne jäi tarjoilijapuku, kokintakki, -housut ja -kengät ja pari isoa kansiota.

Ja kotona sitten melkein hakkasin päätäni pöytään kun en saanut wilmaa auki, ja painuin ajamaan loppupuoliskon nurmikosta.

Ja aukeshan se wilmakin sit.


HYLATTY.jpg


Näin kauniina komeilee tuo kiva sana x3 wilmasivullani.