Tein
-punajuuresta helmiraudalla kuulia
-ryöppäsin ruusukaalin lehtiä
-en tunnistanut tuoretta pistaasia enkä pinjansiementä
-raparperipiirakkaa ja siihen vaniljasiirappia (litra vettä, 7dl sokeria, pari vaniljatankoa, keitto sekoittamatta 106'c) (Raparperipiirakkaan: voitaikinapohja paistetaan sellaisenaan, sen päälle ohuelti franginemassaa sekä siirappiin soseutetut [pakaste]raparperit, päälle voitaikinalevy jonka reunat käännetään piiraan alle, haarukalla reikiä, 160'c uunissa... jonkun aikaa)
-frangipanemassaa (500g tomusokeria ja 480g voita vaahdoksi, vuorotellen 10 kananmunaa ja 100g vehnäjauhoa+500g mantelijauhetta)
-etikkasipulia (ohuen ohuen ohutta siivua noin kymmenestä punasipulista, puolisen desiä sokeria, pari rkl suolaa, loraus etikkaa ja pyörittelyä kunnes väri muuttuu vaaleammaksi ja sipuli maustuu)
-vaniljakastiketta (12 keltuaista, litra kermaa, n. 100g sokeria, pari vaniljatankoa, jakuvasti sekoittaen kattilassa 84-86'c ja shokkijäähy)
-juoksin pitkin kylmiöitä ja kuiva-ainekaappia löytämättä oikeastaan mitään
-pidin ihka oikean lounastauon O_o
Kommentit