Tein

-punajuuresta helmiraudalla kuulia

-ryöppäsin ruusukaalin lehtiä

-en tunnistanut tuoretta pistaasia enkä pinjansiementä

-raparperipiirakkaa ja siihen vaniljasiirappia (litra vettä, 7dl sokeria, pari vaniljatankoa, keitto sekoittamatta 106'c) (Raparperipiirakkaan: voitaikinapohja paistetaan sellaisenaan, sen päälle ohuelti franginemassaa sekä siirappiin soseutetut [pakaste]raparperit, päälle voitaikinalevy jonka reunat käännetään piiraan alle, haarukalla reikiä, 160'c uunissa... jonkun aikaa)

-frangipanemassaa (500g tomusokeria ja 480g voita vaahdoksi, vuorotellen 10 kananmunaa ja 100g vehnäjauhoa+500g mantelijauhetta)

-etikkasipulia (ohuen ohuen ohutta siivua noin kymmenestä punasipulista, puolisen desiä sokeria, pari rkl suolaa, loraus etikkaa ja pyörittelyä kunnes väri muuttuu vaaleammaksi ja sipuli maustuu)

-vaniljakastiketta (12 keltuaista, litra kermaa, n. 100g sokeria, pari vaniljatankoa, jakuvasti sekoittaen kattilassa 84-86'c ja shokkijäähy)

-juoksin pitkin kylmiöitä ja kuiva-ainekaappia löytämättä oikeastaan mitään

-pidin ihka oikean lounastauon O_o