Haaaukotus. Lomalla tuppaa käymään aika pitkäks kun tälleen vaan majaiilee omissa oloissaan. Ei sillä, päivät menee nopeesti kun nukkuu (puoli) kahteentoista. Tosin siitä mitään hyötyä ole, kun kuitenkin valvoo... kolmeen. Tai johonkin yhteen yleensä.
Normaalisti joku perheenjäsen ois käyny jääkaapilla/vessassa yhen tai kahen aikaan, mutta koska niin ei näköjään tänäyönä käyny, niin vetäydyin ihan turhaan kaikkien sääntöjen vastasesti omaan huoneeseeni datailemaan.
Ja datailunhan mahdollistaa tämä pikkunen, jolle muuten pitäs keksiä kutsumanimi (samaten pöytäkoneelle, joka kalskahtaa tyhmältä. Kakara ja vanhus, miten ois? :D), jonka esiteltyäni sain kuulla puolen minuutin "saarnan" siitä, ettei tämä nyt tarkoita sitä että kun (pöytä)kone pistetään (kouluaikaan) yheksältä kiinni, niin mää livahdan sitten sänkyyni näpyttelemään. Vielä kun menin sellasen epämääräsen mustan boksin ostamaan, joka myös wlan-tukiasemana tunnetaan, niin houkutushan on varsin suuri. Ja varmasti kaikki naapurit urkkii sen kautta verkkopankkien salasanat.
Suojauksen pitäs kyllä kestää.
Kenttä muuten ylttää viitisen metriä etuovelta tielle päin, koko "hotellin"puoleisen sivupihan, ja melkein takapihan omenapuille. Ja sen aidatun kompostialueen koivurykelmänpuoleiselle nurkalle. Ihan hyvin, kun ottaa huomioon että seinät ei ole kaikkein läpipäästävimpää materiaalia.

Toisin sanoen läppärillä voi datailla koko talossa (itseasiassa pesuhuonetta ja jääkaapin edustaa ei tullu kokeiltua). Mitä ny toi iso läppäri evottaa.

Ja mitähän muuta tänään eli eilen tein... Kopioin omat kuvatiedostot & musiikit turvaan, sähläsin aapelissa pääni irti, katoin Constantinen (ei paha! Gabrielin [miespuolinen arkkienkeli siis] näyttelijä oli muuten nainen :D), sorruin demittämään ja söin iltapalakseni lautasellisen  kanaa ja makaronia sipuli-curry-sekapippuri-lihaliemessä keitettynä.

Ja mitäs huomenna...Kuulemma pitäs viedä pulloja kauppaan, mutta muuta suunnitelmaa ei kai ole. Koulukeskukselle en taida vielä sniikkailla, mitä veikkaat noora, käviskö ens viikko siihen tarkotukseen paremmin, kun ne saa ensin totuttautua koulunkäyntiin?

Viikonloppuna hengailua nooran kanssa, ja (AI NIIN!) lupasin edellisperjantaina värjätä äitin hiukset sillon.


Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, läppäri menee nukkumaan ja kello on puoli neljä. Hallelyjäh.