Gwaa.


Tää on taas näitä päiviä, niin tylsää että pistää vituttamaan kun ei ole mitään elämää. Mulle saa sitten vaikka ens kuun nimppareiks antaa lahjaks uuden elämän. Semmosen joita löytää halvalla ässän luontaistuotekaupan alelaarista.

Nukuin niin pitkään että olipahan jotain tekemistä aamusta päivään, heräsin nimittäin tyylikkäästi puoli kahdelta \o/ Nukuin siis aika tasan 12 tuntia :D

Varmistettuani kellonajan ainakin kolmelta hengeltä, menin taas pihalle istumaan keskelle autotallin edustaa lukemaan sunnuntaihesaria ja syömään marjapuuron jäljelle jäänyttä puolikasta. Viimenen hengissäolopäivä sillä olis ollu huomenna. Lukeminen keskeyty joka toinen minuutti, kun pieni tuulipyörre asettu kiertämään mua ympäri ja heittelemään hesari-parkaa ympäri pihaa. Länttäsin puurokuppini sen päälle ja lähdin metsästämään kiviä tien vierestä. Kumma kyllä nyrkinkokosia ei ooollut, ne oooli loppu. Piti sitten oikein talon vierestä mennä hakemaan muutama. Ja ei, mieleenkään ei tullut laittaa siihen päälle mitään romua mitä lähempää, autotallista vaikkapa, olis löytyny. Kiviä niitten olla piti. Takasin tullessani puolet lehdestä oli heittäytyny nurin mun sapuskani päälle ja heivannu jonkun oksanpalan sinne.

Pyörre sai erävoiton kun kyllästyin syömään hiekkaa.

Nousin ylös ja kokeilin huhuilla ja vihellellä kissaa, jota en ollu nähny koko aa.. päivänä. Yllättäen se kipittikin häntä pystyssä jostain talon nurkan takaa (aijai, siellä on se sinitiaisen pönttö), vain kerran ennemmin se on vastannu kutsuun, ja sekin oli eilen. Ehkä se on kyllästyny jäämään kotio viikonlopuiks ;)

Tämän episodin jälkeen istuin tiukasti tässä musiikkia huudattaen, katsoin yhen doktorhuun ja hölötin mesessä. Porukat tulla kolisteli kotiin, mutta ei se mua muuten hetkauttanu, kun että kävin niiden ruokaboksin tyhjentämässä jääkaappiin ja syömässä pari äitin jauhelihapihviä. Ne muuten taitaakin sen marjapuuron lisäks ainoot mitä oon tänään syöny.. Ilmankos on nälkä. Voisin tehäiltapalamunakasta ja tunkea sinne taas jotain epämääräistä. (Kuten jo kerran tai useammin kokeiltua kanaa, kinkkusuikaleita, nakkeja, makkaraa, jauhelihaa, maalaissylttyä, lihakastikkeen jämän, leivänpäälliskinkkua, rosvopaistia, hirvisäilykettä, suklaata tai banaania. Tai jotain ihan muuta...)

...Hihi, tähän numeroon kuului nakkeja, tilliä ja paistettuja mansikoita XD