Hiiviskelyn oppitunti nro 2: kannattaa laittaa sukat jalkaan.


Nonniin, mitäs mä tänään tein. Herätyskello soi kymmenltä, ja kuhnustelin pienellä rullalla peitto kainalossa jotain vartin, ennen kuin äiti kiekaisi jostain että olenko hereillä. Itseasiassa en ollut, kun vastasin olevani. Olen kehittänyt hyvän tavan pystyä vastaamaan järkevästi ja kuuluvasti nimenomaan tuohon kysymykseen vaikka umpisessa unessa ;) Tosin herään heti sen jälkeen kun olen kiekaissut myöntävän vastauksen takaisin.

Taidanpa luoda ihan oman kategorian yöblogauksille. Harmi kun yhdelle viestille ei saa montaa kategoriaa, en meinaan rupea muuttelemaan vanhoja merkintöjä.

Hiippailin sängystä alas ja suoraan suihkuun, mikäs sen ihanampaa kuin kylmä, tai oikeastaan lämmin, suihku aamulla, ainakin melkein.

Tää on taas jotain joutavaa löpinää, mutta välillä pitää ollakin, muuten menee liian mielenkiintoseks. (ai kenelle?)

Enter, enter, enter. aina vaan entteriä, entteriä entteriä, whii.

"tapasin ison kaalin rölli laivalla jääkaappini kulmassa."

Illemmalla iski makeanhimo, ja tein piitkästä aikaa kääretorttua. Ihan hyvää siitä tuli, vaikkei se kovin kummonen ollukaan ulkonäöltänsä. Moni kakku päältä kaunis toimii siis toisinkin päin.


Mese ei oo tiltannu pariin päivään, jes \o/ Mutta kaikki muu tolla toisella koneella rupeekin vittuilemaan. Noh, aina se tän onnettoman läpyskän voittaa.

Iiirrghfdxcdds! Terveystarkastus on jo huomenna! Äää-äää, mä kuolen.

Nurr, en mä saa mitään järkevää aikaseks, joten jos sitä menis vaikka lukemaan...

19:36
192

E: Huuuui, meinas olla hengenlähtö lähellä, irrotin välilyöntinäppäimen vahingossa kun huitasin edessäni lentävää ötökkää..