Eilisen extemporeälynväläyksen seurauksena käytiin nooran kanssa kattomassa Sinkkuelämää tennispalatsissa -harvinaisen epäsopiva leffa, voisin sanoa ;)
Oli se ihan hyvä tavallaan. Tosin taitaa olla ensimmäinen laatuaan mitä oon koskaan tontyylisiä käyny kattomassa.

Mutta se mikä päivästä teki mielenkiintosen (mikä kuulostaa tässä tapauksessa kornilta), oli kampin ja foorumin välinen käytävä. Oltiin siis matkalla kampista foorumiin, ja huomattiin sen kuntosalin kohdalla maassa seinään lysähtäneesti nojaava mies, ja vieressä edestakas kävelevä, puhelimeen puhuva naisvartija.
Ainakin mää katoin ensin, että mies on sisälle sammunut juoppo, mutta kun oltiin lähempänä, pisti silmään maassa oleva paperimytty, jolla oltiin yritetty pyyhkiä verilammikkoa. Vikaisin äkkiä mieheen, ja kyllä, keskellä rintaa oli siisti puukonjälki veren ympäröimänä.

Ja tervetuloa suomeen, kukaan, edes me, ei pysähtynyt.

Hmm, noh, sellaista sattuu.


Ja nyt (kello on actually 0:54 perjantaina) pitäs ninjata ensin keittiöön, sitten ninjailla hiljaa kasari laatikosta, vettä siihen, keittää se ja hauduttaa teetä. Tämä (ultimateninjaskillZZZ) siksi, että vedenkeitin puhisee ku juna.

Nyt (1:11) on teevesi keittymässä vaniljatangon kera (kuivaan sen ja käytän uudelleen).

Huomenna porukat lähtee mökille mammaa ja pappaa myöten (ne menee käymään siellä ekaa kertaa) ja Jani tulee viikonlopuks. Lauantaina sitten kahden kyyhk.. eikun siis nooran ja crisun kanssa konefestareille kontulaan pyörähtämään.