Shellainen tyttöjenviikonloppu, leffoja (Mean Girls, Moulin Rouge ja Epic Movie) disneyleffoja (Tarzanin terkin-vai-mikäs-sen-gorillattaren-nimi-siinä-onkaan sanoma otsikko btw), youtubemusiikkia (Briitua tottakai) keittiöfilosofiaa ja iltajuoruiluja. ...Ja meidän kotiväki kotona. FAIL :D

Perjantaina juhlittiin kukan synttäreitä, ja päästiin jopa Perhon kautta maikkarin studiolle tulevan kokkiohjelman (projektinimi Pässinlihaa) pilottijakson yleisöksi. Vieraina siellä olivat Petteri Summanen ja Jenni jotain.
Summasen pöytä oli ihan meidän eturivimme edessä, ja käsillä huitoen ja elehtien annoimme miesparalle vihjeitä ja ohjeita minkä kerkisimme... :D
Lopuksi kävin sitten vielä pyytämässä summaselta nimmarin omistettuna synttärisankarille ;)

http://s.naurunappula.com/0/222/900/431832.gif
http://s.naurunappula.com/0/222/743/431637.gif



Ainiih, ihku:

homenurkka.jpg

Huoneeni yksi nurkka näyttää nyt tältä pikaisesti räpsäistynä. En saanut kuvaa ENNEN kuin äiti sen pesi, ehkä ihan hyvä vaan.
Kuvan ulkopuolella oikealla olevista pistorasioista vetää, ja on vetänyt aina, mutta nyt kosteana syksynä päätti herra Home pesiytyä nojatuolin taakse vieraspatjojen ja seinän väliin. IHANAA.

Rasioissa on nyt jotkin suojatulpat, mutta niistä ei ole mitään hyötyä sen takia, että koko saamarin töpselikehikon jaka ikisestä välistä tuulee, joten paremman keinon puutteessa ne tullaan varmaan vetämään teipillä umpeen.

Vedetään laajennusosan rakentaja munista hirteen eiks jeh? (taitaapi muuten olla tädin mies)