Hirveetä! Karmivaa! Etovaa! Vittumaista! Paskamaista! Ääliömäistä! Sietämätöntä! Vähäjärkistä! Älytöntä! Hullua! Sikamaista! Friikkiä! Kieroa!

Siiiss... Mieletöntä!

Kävin siis ostamassa tarjoilijakamaa. Eli kengät ja liivin (+toisen sarja kokintakin nappeja), jotka makso yhteensä 128€ (josta 4€ oli ne napit). Päätöntä!

Mutta pappa sentään betalar.

Vaikka tänään taas ei oo tapahtunu oikein mitään, on tapahtunu aika paljon, ja ollu hauskaa. Koulussa siis, kotona taas tappotylsää, yllättikö?

Aamulla nappasin kiireessä pari leipää mukaani ja mutustin ne matkalla nyssepysäkille. Olin juuri tunkenut viimeisen leivänpalan hamsterityyliin suuhuni, kun risteyksestä käännyttyäni katsoin (ilman laseja, pikaisesti ja pimeässä) että onpas pysäkillä paljon väkeä. Pari askelta edempänä havainnoin että väenpaljous olikin kaksi poliisiautoa, joiden vieressä patsasteli pari poliisia (+yksi tutkimassa tutkaa autossa) ja taaempana yksi bussinvartoilija.

No, ei niille polliiseille siinä ollu tarvetta (ainakaan sinä aikana kun mä siinä tötöilin). Bussista sen verran vielä, että se juuttu aika mehevästi ruuhkaan tammiston kohalla. Mitähän se siinä seisoskeli, varmaan puolisen tuntia mateli eteenpäin. Siitä eteenpäin se menikin sitten sutjakasti, eikä ollu aikataulustaan myöhässä kun vartin. Eikä mulla silti ollu yhtään kiire.
Kerkisin hyvin elintarvikebiologian tunnille. Huomasinpa muuten että sehän on melkein kun kemiaa, me meinaan saatiin ensin jonkin aikaa ohjeistusta, ja lähettiin sitten kolmen erilaisen viljelyalustan kanssa keräämään mikrobeja ympäri koulua. Mä otin omat näytteeni seuraavista paikoista: bakteerit, hiivat ja homeet paljastavan näytteen ulko-oven kahvasta, homeet ja hiivat paljastavan ravintola perhon leikkuulaudasta (kun nimenomaan toivottiin että joku ottaa näytteitä keittiöistä) ja suolistobakteeribusterin yhen luokan opettajan tietokoneen hiirestä >:D Nyt vaan vartoillaan jotain viikko pari, että saadaan tuloksia.
Ainiin, ja tehtiin me semmonen käsienpesutapatesti, eli pestiin käsiä minuutti, suljettiin hana ja kuivattiin kädet eri tavoin, ja tökittiin aina välissä  sormi viljelyalustaan. Mä pelkään sitä kohtaa, joka otettiin ennen käsien pesua, mä kun olin just menny sorkkimaan kengänpohjaani "mikä tää musta on?" XD

Ja sitten oli taas ravintolapalvelua, ja jouduin vapaaehtoiseksi. Kyllä, ristiriitaista.
Opettaja siis tarvitsi vapaaehtoisen-eikun-mä-taidankin-valita-itte ja valitsi sitten mut, kumma juttu, koska tehtävä, jota se ei heti kertonu, oli seuraava: tönäise opettajaa, ja yritä saada se rikkomaan lasit, joita se pitelee tarjottimella.
Ja eikös se valinnutkin tytöistä heiveröisimmän näkösen! Vapaaehtosia ois hommaan ollu paljonkin sitten, kun se kerto sen tehtävän. Ja niin se sanokin, että moni varmasti varsinkin keväällä toivoo että ois päässy samaan hommaan :'D
Mutta ähhähhää, huimien kannustusten (ja henkien pidättelyjen) kera sain kuin sainkin open horjahtamaan (toisella yrityksellä, oisko ollu yhteensä kuus kertaa) niin että se toikkaroi pari askelta ja otti pöydästä tukea, ja puolet laseista kaatu! Eikä se muuten ole mikään pikkumies, vaan kunnon hujoppi. Ja se kuulemma melkein katu avustajavalintaansa  lo/

Havainnollistuksen jälkeen päästiin itte leikkimään lasitarjottimella, tosin ei tönimään toisiamme, vaan kävelemään lenkkin koulussa, nimittäin kolmoskerroksen käytävä, portaat alas, kakkoskerroksen käytävä, portaat ylös+painavat ovet. Ensin neljällä lasilla ilman vettä, sitten vedellä. Vain yksi lasi särkyi, eikä sekään ollu mun. Ja sitten tarjoiltiin lasit pöydässä, ja yritettiin olla kaatamatta niitä kaverin niskaan, ja päästiin puolisen tuntia etuajassa.

Pitäsköhän kerätä tänkin luokan koottuja lausahduksia?

*teemu tallaa eeron varpaille*
e: Sä kadut tota
t: Lyöksä mua kiveksille?
e: En mä sinne.. saan vielä hometartunnan. Siis jos sinne ois koskenu joku muukin kun sinä
t: Kun sä ensin löytäsit omas
e: Ne on sentään laskeutunu eikä oo täälä korvien korkeudella

Amiksia. No niin oon mäkin, kuolin nauruun :'D

Ja tunnilla, kun oltiin kanniskeltu jonkin aikaa tarjotinta. Sitä pidetään sillä huonommalla kädellä, ja se rupee tuntumaan ajan mittaan aika mukavasti. Kun piti jatkaa harjotusta, teemu huikkas että "ei nyt viä, kun mullon käsi puutteessa!" ja taas koko luokka opettaja mukaanlukien repes. No joo, ollaan me kaikki amiksia. Vaikka eräs ei kestä (!!!11) meitin luokkaa.


E: Aijoo, repesin tälle tänään aika mehevästi.

"Jokaisen Finnairin lennon jälkeen koneen kapteeni kirjoittaa virheraportin, jos lentokoneessa on ollut jotain vikaa. Virheraportti annetaan mekaanikoille, jotka huoltavat koneen kuntoon. Kun vika on korjattu, mekaanikot kirjoittavat raportin kääntöpuolelle, mitä he ovat tehneet, ja lentäjät lukevat merkinnät ennen seuraavaa lentoa. Kukaan ei voi väittää, etteikö huoltohenkilökunnalta puuttuisi huumorintajua!

Lukekaa vaikka nämä aidot merkinnät, jotka Finnairin lentäjät ovat tehneet vioista ja mekaanikot niiden korjauksista.

Uskokaa tai älkää, kyseisen yhtiön koneet eivät ole kuitenkaan koskaan joutuneet vakavaan lento-onnettomuuteen. Selvennykseksi, että O: Lentäjän ilmoittama ongelma. V: Mekaanikon vastaus. Ja tästä alkaa:

O: Vasen sisäpyörä pitäisi melkeinpä vaihtaa.
V: Vasen sisäpyörä melkeinpä vaihdettu.

O: Koelento sujui muuten hyvin, mutta automaattinen laskeutuminen oli melko raju.
V: Tähän koneeseen ei ole asennettu automaattista laskeutumisjärjestelmää.

O: Potkurin numero 2 voitelujärjestelmä on epäkunnossa.
V: Potkurin numero 2 voitelu toimii. Potkurien 1, 3 ja 4 sen sijaan ei.

O: Jokin ohjaamossa on irti.
V: Jokin ohjaamossa kiinnitetty paikalleen.

O: Tuulilasissa on kuolleita hyönteisiä.
V: Elävät hyönteiset olivat päässeet loppumaan.

O: Automaattiohjaus laskee lentokorkeutta 200 jalkaa, kun korkeuden pitäisi lukittua.
V: Minkäs minä sille täältä maasta käsin voin.

O: Vuodon merkkejä oikeassa laskeutumistelineessä.
V: Merkit poistettu.

O: Radiolaitteistossa uskomattoman kova ääni.
V: Ääni laskettu uskottavalle tasolle.

O: Kitkalukko lukitsee kaasukahvan paikalleen.
V: Ehkäpä lukko on olemassa juuri siksi...

O: Arvelen, että tuulilasissa on särö.
V: Arvelen, että saatat olla oikeassa.

O: Moottori numero 3 puuttuu.
V: Moottori löydetty oikeasta siivestä lyhyen etsinnän jälkeen...

O: Lentokone käyttäytyy hassusti.
V: Lentokonetta käsketty ryhdistäytymään, lentämään kunnolla ja olemaan vähän vakavamielisempi.

O: Tutka mörisee.
V: Tutka ohjelmoitu puhumaan selvästi.

O: Hiiri ohjaamossa.
V: Kissa asennettu."