Pitäsköhän hankkia lasit.. Ainii, mullahan on jo.

Tänään ei ollu mun päivä. Joo, aamulla meni kaikki ihan kivasti, nukuin yheksään, säädin jotain sapuskaa (samaa kun eilisiltana)
raflaedusk020.jpg

...ja lähin normaaliin tapaan vähän ennen kahtatoista käveleen pysäkille. Olin parinkymmenen metrin päässä pysäkistä, luin kävellessäni lehteä, ja mietin että "toi kuulosti ihan bussilta", nostin päätäni, ja voi perkele, niinhän se olikin :'D
Mokoma oli etuajassa!

Istuin sitten iihen pysäkille pohtimaan tilannetta, seuraava bussi menis vartin päästä ohi, ja ois perillä kymmenen minuuttia ennen kun koulu alkaa. Muutakaan mahista ei siis ollu kun varrota sitä.
Aikani kuluks sitten kuvasin edessäni tiellä ollutta ison linnun raatoa, en mä mitään hyviä kuvia saanu, zoomi ei riittäny. Ja iski joku hetken hulluus, kun autoja ei näkyny koko matkalla, kipasin tielle kuvaamaan. Sekin kuva oli hätäsesti otettu ja tärähtäny...
raflaedusk023.jpg

Bussi anto odottaa itteään, mutta tuli kuitenkin. Ensin piti kuitenkin huitoa ainakin kahelle tilausbussille.
Näytti siltä että ehtisin hyvin, mutta ei, eikös vaan ollutkin se mielenosotus eduskuntatalolla?
Ja tosipaparazzihan tarttu heti kameraan:
raflaedusk030.jpg

Ja kiitos mokoman kansanpaljouden (poistumisen), bussi mateli kävelyvauhtia, ja vaikka melkeinpä juoksin koululle, olin myöhässä kymmenisen minuuttia. Koulun alussa painotettiin, että kun myöhästyy ja ovi on kiinni, ei sitä enää avata, vaikka koputtaisi. Koputin kuitenkin -kahdesti- ja ei, ovea ei avattu. Luovutin ja ajattelin istahtaa oven viereen odottamaan välituntia. Luokka kuitenkin päätti purskahtaa ovesta ulos kuin finni, ja syöksähti naapuri-tietsikkaluokkaan. Menin sopertamaan jotain opettajalle, ja tämä ilmeisesti merkkasi etten ollut poissa. Sain käteeni jonkun lappusen ja menin kukan ja teijan perässä luokkaan.
Taistelin tuolin kanssa, ja tilanpuutteen vuoksi jouduin asettumaan ryhmäni tuolien taakse -kauas tietokoneesta.
Valmiiksi vittuuntuneena meinasin sitten pariin kertaan räjähtää täysin kukalle, kun tämä vain leikki ja leikki jä söhelsi ja riekkui, mutta koska kukaan ei kuitenkaan olisi ääntäni kuullut, tyydyin manaamaan puolääneen. Eikä siihenkään kukaan kiinnittänyt huomiota.

Narinari, pitäs jatkaa raporttia. Huomenna jumboon ettimään valkosta puuvillakauluspaitaa, ylihuomenna töitä.