Aivan oikein, luvassa kuvia!

 

 Jannelainen kävi alkuviikosta kanssani suihkussa

Isompana

Isompana

Isompana

 

Ja koneen sisällekin tuli kurkattua, kun mokoma saa nykyisin kahvimyllykohtauksia. Muuta vikaa en kuvassa näkyvän villakoirakennelin lisäksi löytänyt, päinvastoin, taisin pahentaa asiaa imuroimalla...

Hieman isompana

 

Vironreissulla hyrräsin nenä pitkällä parissakin teeputiikissa ja seurauksena tietysti oli neljä tuoksuvaa tuliaista. Ostin niille omat lasipurkit ja tänään tein vähän invistä teehyllyllä.

Isompana

Yleiskuva purkkiin asti päätyneiden teekokoelmastani. Järjestyksessä vasemmalta oikealle kuvassa on suklaaöljyllä ja paahdetuilla kaakaopavuilla maustettua rooibosta, lakritsinmakuista mustaa teetä, Kevädpäev-niminen vihreä tee, musta Lady Gray -tee, Martinique musta tee, Indian Chai latte -musta tee, Woodfruit-niminen musta tee ja joku Golden Tippy assam musta tee. Pikkupurkeissa on Miquen mustaa Hångel-teetä ja Valkoista tiikeriä, valkoista teetä, yllättäen.

Isompana

Vasemmassa reunassa olevat lasipurkilliset neljä ovat muuten kaikki uusia, mutta rooibos ei ole tallinnasta.

Paljon isompana

Isompana

Kakille tosiaan ei ole omaa purkkiansa, kuvan Tahiti (vihreä tee) on neljäs tallinnantuliainen, Earl Grey ei mahtunut mihinkään purkkiin, Miquen Tjej-teetä (joka on muuten Janin lemppari ja rooibosta) on enää ripaus ja Hångelista puolet ei mahtunut purkkiin.

Isompana

Tämä pieni murheenkryyni on liki koskematon. Syynä se, että maku (ja tuoksu) on aivan hirveä... Raaskin viimein heittää mokoman roskiin, vähän kaihoisasti tosin. Oli ensimmäinen teeni, joka sinne päätyi :<