Iik, tänään oli hampilääkäri. Koulu ois alkanu kaheksalta, mutta koska mulla oli tuo vähän ennen yheksää, niin nukuin tyytyväisenä siihen kasiin, mussutin aamupalaa ja lähin äiteen kanssa (sillä oli aika mun jälkeen) sinne lekurille. Tuomio oli että ei mitään uutta auringon alla, joten selvisin pikasesti pois ja kipitin bussiasemalle ja kouluun.

Saavuinkin sopivasti ruoka-aikaan (jo kymmeneltä olivat ehtineet syömään O_o), mitä nyt missasin alkuruuan, mutta sain sen kuitenkin eteeni. Kulmäsavusiikaa, suolakurkkuja, smetanaa, hunajaa ja aitoa sammenmätiä  -kaviaaria. Koululle oli tilattu sitä sellaista keltaista huulivaselinipurkkia pienempi rasia, ja hintaa oli kuulemma 1500€. Saattoi se olla kilohintakin. Mikäs siinä.

Väliruokana oli pelmenejä ja pääruokana lampaansisukkaa ja valkosipuliperunoita kastikkeella ja punajuurispurella by meidän ryhmä, sen kasaamisessa sentään ehdin auttamaan :D

Jälkiruoaksi romanovin mansikoita.

 

Koulun jälkeen pääsin taas hypistelemään eilen postissa tullutta uutta luuriani, omnomnom. Sen kanssa on (tottakai) ilmennyt muutama ikkipikkiriikkinen ongelma, kuten se ettei wlan-yhteydessä pääse kuin googleen, puhelin ei suostu päivittymään eikä sitä saa varmuuskopioitumaankaan kunnolla. Myös kaikki numerot päättivät hävityä yhdessä vaiheessa...

Tässä illan taisteltuani sain numerot näkymään, wlan-netti alkoi yhtäkkiä toimia ja varmuuskopiotkin sain palautettua epäonnistuneiden päivitysyritysten jälkeen.  Hyvä puhelinhan tuo selvästi on, se jopa pelasti vanhan kapulani, joka ei enää tunnistaudu tietokoneessa johdosta ja ohjelmistosta huolimatta. Ei kun vaan uuden kapulan vaihto-toiminnolla kaikki tarpeellinen bluetoothin yli turvaan.

 

Ja AINIIN, MEITSI LÄHTE(ne)E KANARIALLE \o/

Näillä näkymin, jos saan CVn tehtyä ja arpaonni suosii (no ehkä sitä ei arvota kuka lähtee) vietän kaksi viimeistä koulujaksoa (10 tai 12 viikkoa) Kanariansaarilla työssäoppimassa hotellissa.