No oli ihan pakko kokeilla toimiiko läpyskä -mokkula siis- bussissa. Ja toimii ainakin tällä hetkellä.

"Vitsi mä luin yhen tosi fluffysen ficin Roista, sillä oli kaikki karmiininpunasta, silkkilakanat ja suklaaääni ja vitsi se oli tosi fluffynen! Se ei vastaa yhtään sitä kuvaa minkä mäoon saanu Roista."
Takavasemmalla karmeita kokemuksia.
Töölönlahden kohdalla.


Jooh, Assyt tuli ja meni, varmuuskopiot löytyy kamerasta, jo kovalevy päästä pettää. Hui kun tää loistaa tää mun näyttöni tunnelissa

Kuvia tullee jahkapääsen kotiin, ellei tänään, niin huomenna. Mulla kun ei (nukkumisen lisäks tietääkseni) ole mitään suunnitelmia huomiseks. Tai no, tänään tuli nukuttua kahteentoista. Kämppäsin siis Janilla assyista seuraavankin yön, kun en loppumispäivänä jaksanu lähteä kotiin. Jani lähti aamulla puoli seittemän tienoilla töihin, mää jäin vetään sikeitä keskipäivään, ja hilpasin sitten Kukan kanssa Myyrmanniin kiertelemään.

JA KÄVIN EKAA KERTAA PANKKIAUTOMAATILLA! Huijuij.

oo, mäkelänrinteessä.

Muistin Noora sun makuualustaskin (oma makuupussi tosin meinas jäädä).

Huu, Pasilan torni... Ja tästähän näkee Hartwall-areenankin hei!

<"epäselvää ajatustenvirtaa">
Joo-o, jahka tuhlaajatyttö pääsee kotiin, niin pitää halipusia kissa lyttyyn, sen näkemisestä on kulunu... ömmömmöö.. Olinks mä oikeesti aitoossa viimeks kirkkareiden aikaan (eliii... 10.7)? Eikus ei, sitä seuraavana viikonloppuna oltiin Ruotsissa, ja senjälkeisellä viikolla porukat tais lähteä Aitooseen. Tiistaina? Eli siis näin Jannen viimeks 15.7. Ja siitähän on... 20 päivää!
</"epäselvää ajatustenvirtaa">

Tuusula 16 luki kyltissä. Täähän on melkein kun päinvastanen Kamppikävely, kun kirjottelen huvikseni näitä välietappeja tähän lokauksen väliin. Koskahan pitäs läppäri tunkee laukkuun, ja kauankohan siinä menee että saa laukun kiinni, viereiseltä penkiltä makuualusta-assyjuliste-muovipussin, makuupussin ja vaate-johto-kassin mukaansa ja pääsee bussin ovelle hoipertelemaan?

Kehä III. Olikohan tää 640? Ei kai.

Ai niin, notetoself igen, talviajan bussiaikataulu on näkyvissä. Sen vois tulostella ja askarrella(paskarrella) ittelleen semmosen hienon aikataulun taas, samanlaisen mikä kesti koko viime lukuvuoden.
Ja pistinpä merkille, että viimenen bussi lähtee edelleen 22.35. Ei hyvä, ei yhtään hyvä, koska tänä vuonna saattaa päätyä chefiks Perhoon (raflaan siis, eli vastaamaan a la cartesta), ja silloin ei yksinkertasesti _voi_ lähteä pois ennen kun ravintola on kiinni. Pitää kai saada joku kuskiks, tai majottua semmosina päivinä jonnekin (jos kehtaa). Kuuukkaaa...

Kohtahan pitäs hei nousta jo pois, Opastus Informatsuunin kohdilla...

Konekii.