Janin reinkarnaation, eli uudelleensyntymän älynväläys haapasen tunnilla.

Tänään on sitten oikein urakalla tunkeiltu opettajien luokkiin. Näin rönkön koulun pihalla kun tulin, ja kysyin päästääkö se meitit visiitille. Kuulemma, mutta ensin oli koulukuvaus ja muuta turhaa. Kun noora tuli, mentiin ekaks tunniks kässänluokkaan "suorittamaan salaista tehtävää josta riippuu koko kässänopetuksen tulevaisuus", eli piirtämään housujen kaavaa. Sitten meitin piti mennä sitä rlnkköä moikkaamaan, mutta koska sen luokan tukarit änkes sinne, niin pikku arastelun, repeilyn ym jälkeen mentiin haapasen luokkaan (nyt sillä ei ollu enää testi kesken, niinkun aiemmin kun käytiin siinä oven takana). Mentiin sitten etupenkkiin istumaan villin poikaporukan keskelle (ja niistä yks oli toi jani jr) esittäytyen Mikoksi ja Peraksi. Vanha haapanen oli edelleen johonkin kaappiin tungettu, tämä uusi ja outo tapaus vaan virnuili, naureskeli ja vitsaili, kun koko luokka möykkäs melkein pahemmin kun me koskaan. Haapaska ei ees räjähtäny kertaakaan! Tunnin lopulla tuli kuulutus joka käski siirtämään mopot pois kasvihuonealuan eestä, joten kipitin sinne ja jätin nooran kuolemaan. Kuulemma haapanen oli vaan hymyilly sille ja mumistellu myöntävästi, kun shan oli kirkunu että "perse on ruumiinosa! PERSE ON RUUMIINOSA!" Spooky. Ja ai niin, haapanen esitteli meitit entisiks priimusoppilaikseen!

Ton tunnin jälkeen mentiin kai sitten sinne rönkön luokan eteen istumaan.  Ensin mentiin kyllä kohti köksänluokkaa, mutta jäätiin varmaan vartiks juoruileen siihen ruokalan eteen, kun jenna-lassi-olli-teemu -ryhmä tuli luultavasti valtsusta päin. Maistoin ekaa kertaa mountaindewiä (sehän oli ihan mehua!), ja sain sen melkeintyhjän pullon vietäväks rönkölle ollin terveisien kera. Jostain kumman syystä rönkkö ei kyllä suostunu juomaan sitä tyhjäks kun se tuli. Mentiin istumaan tyynesti siihen sen pöydän eteen. (Kauhee vaaleenpunanen ryhmittymä oli sielä! Varmaan 80% tytöistä oli vaaleenpunanen paita!) Se sekoili ensin luokkansa istumajärjestyksestä, ja hätisteli mut pois, jotta sai yhden pikkutytön paikalleen. Se kuitenkin rullas oman tuolinsa sivuun, -ja mikä kunnia- anto mun istua siinä. Kaikkee sitä näkkeep ku vanhaks ellää.
Se kerto suvustansa (meilleseeikoskaankertonumitään! Tosin ei se opettanu meitä seiskalla), joten nytpähän ainakin tiedetään mistä se on omituisuutensa periny... Sen iso-isoisä oli mm heitelly naapuriaan nyrkinkokosilla kivillä..

Kun se tunti oli ohi, (ja kysyttyämme että tieskö se omaavansa faniklubin galleriassa, kuulemma oli kuullu) tavattiin terkkari, ja mentiin (taas) mittauttaan ittemme. JA MÄ OLIN NOORAA SENTIN PITEMPI! \o/ Hahaahahah!

Jatkettiin matkaa jordanin luokkaan. Sillä tais kanssa olla sen oma luokka sielä, ja se esitteli meidät ja meidän tulevat koulut. Se myös kysy mun puhelinnumeroni, jotta vois joskus ottaa yhteyttä kun arvelee mun tietävän tarpeeks alasta, jotta voisin tulla opolle siitä luennoimaan :'D

Jäätiin siihenkin luokkaan istumaan, esiteltiin patalappulaatikko, ja lähdettiin lätkimään, koska luultavasti ei oltais saatu niiden pian tekemää pirtelöä. (tulikin mieleeni, voisin tehä iltapalakseni...)

Noora! Mä unohin antaa sen sun hesarin jonka pyysit pistään talteen! Se oli mulla kyllä mukana.


Ja huomenna kahen jälkeen sennin seuraks rönkköä moikkaamaan.