Hmm, kukakohan täällä enää mun lisäkseni käy.. Kun tuo laskuri taitaa laskea mun omatkin käynnit.
Ja tilastot ei toimi.

Ai että väsytti eilen. Ihan sikana. Mutta nörde mikä nörde, nukkumaan ei mielellään mee ennen kun on koneella käyny, ja kun kissa päätti halipusikiehnäyshyrhyr-kohtauksensa jälkeen mennä pihalle (oltuaan aika tasan 12 tuntia sisällä, yksin) niin jäin istuskeleen tähän koneelle lämpimänsiniseen (=viltti) kietoutuneena.

Mmhm. Kävin eilen siis 50 vuotta täyttävällä koulukeksuksella ennen kun lähin hesaan. Ostin koulun historiikin \o/
Ja sain (nimmarin lisäksi) todisteen siitä, että Jyrki Sukula on käyny saman yläasteen kun minä, ja yllättäen myös saman ala-asteen. Isänsä oli sen rehtori tuolloin.
Sama myös Kimmo Vehviläisen kanssa, mutta eihän se ole yhtään niin kiinnostava!

Kiertelin ja kaartelin koko koulun läpi, tarkastelin kaikki vanhat kuvat (huomatakseni myöhemmin että kaikki ne löytyvät myös siitä kirjasta) ja juttelin muutaman ihmisen kanssa. Köksänopenkin löysin, ja ehkä nyt ensviikolla, kun niitä vapaita on, saan aikaiseksi uskaltautua jotain opolle esitelmöimään.
Ja väki lähti syömään puoli kaksitoista, joten kun en muutakaan keksinyt, hyppäsin seuraavaan hesan bussiin.

Ja matkalla ja hesassa sitten luin sen kirjaseni läpi, ja lähdin tappamaan aikaa tennispalatsiin. Ja pahuuden pesään, kukunoriin. Siellä oli myynnissä wow-figuureja :'D

Palatessani yläkerrasta törmäsin joulupukkiin (joulutarinaa mainosti), aika nuoreen sellaseen, joille muutama randomtyyppi oli ilmottanu tulevansa tonttuilemaan. Edelleen naureskellen pukki anto mulle joulukalenterin tassuun ja kehotti olemaan kiltisti. Ainahan minä.

Laahustin sitten koluamaan läpi heurekashopin kampin jostain kerroksesta, ja lähdin koululle puolitoista tuntia ennen kuin vuoro edes alkoi. Ja siellä istuskellessani aamuvuorolaiset pääsivät kotiin, ja minä sitten keittiössä ihan yksinäni (+kolmoset ja ohjaajat) rupesin väsäämään tiikerikakkuja.

Ja niitä väsäsinkin sitten loppuajan, ja kun taikinaa laitoin kuppeihin. niin ai että rupesi kättä särkemään, sitäkin tein meinaan varmaan pari tuntia. Kakkuja oli kuusi.

Ja kun ne sain tehtyä, ruvettiin jo siivoomaan (kello oli seittemän!) ja päästiin vähän yli kaheksan. Hmm. Varmaan ennätys.

Ja tietenkin myöhästyin siitä pul yheksän bussista. Ihan vaan sen takia että _seisoin_väärän_pysäkin_eessä_!

Ja seuraava tottakai meni vasta puolentoista tunnin jälkeen.


Lauantait.