EN VAAN OSAA!
Tehdä suklaakakkua. Enenenen. Se lässähti keskeltä, ja kun yritin leikata sen kahteen osaan (kerroksia tiedäthän), koko roskasta tuli muusia. Luovutin ja menin valittaan äitille, joka katteli epämäärästä ruskeeta kasaa jonkin aikaa, irrotti sen ylemmän muusipalan ja laitto sen palasina lautaselle. Ja kas, se alaosa oli melko ehjä. Siihen sitten läiskin kilon kermavaahtoa, kokosin yläkerrospalapelin, ja tein jotain suklaa-maustamatonjuusto-sotkua, joka maistu siltä miltä kuulostaakin. Päälle nakkelin vielä semmosia hienoja suklaakoristeita ja thats it. Itte en kyllä oo sitä kakkua maistanu, oskari ja isi tais ottaa siitä palan. Ja taitavat vielä hengittää.

hmm, cräkkerihyökkäys, mielenkiintoista. Itteä ei listalta löytyny missään muodossa, mutta pari kaveria kylläkin.

Pistin sensuroidun listan talteen, kun tuo sivu on nykyään aika persaukinen, kirjaimellisesti.
Että jos joku tarvii, niin lähetän. (Kuka joku? Lukijoita on taas se yksi, shan siis. Ja sultahan mä sen loppuosan sain...)

Huomenna köks.. eikun keittiötä.

Mä muuten näin aamulla jotain ihan friikkejä unia taas O_o
Yhessä mulle oli ilmaantunu tohon polven sivuun semmonen euron kolikon kokonen luomi, jota ympäröi monenmonta pientä luomea, kuvion halkasija oli joku kymmenen senttiä. Yök.

Toisessa, pidemmässä unessa oli ilmeisesti ollu kauhee ukkosmyrsky yöllä. Aamulla sitten lähin kouluun, ja kävelin tota yhtä mäkea alas, kun huomasin että salama oli iskeny yhen suuren valotolpan katki, noin -> /|
Tolppa oli ilmeisen sähkönen, siinä hyppi semmosia sähköpurkauksia, ja väreili ilmassa joku a4-paperin kokonen ja muotonen sähkökuvio. En uskaltanu kävellä tolpan ohi, koska näytti siltä että maassa oli sähköä myös. Jostain ilmaantu paksu köysi, josta tartuin kiinni, ja heilautin itteni vaara-alueen yli. Oli melkein unessa lentämisen verosta ;)


Äiti tekee mulle uutta koululaukkua. Se välttämättä halus.