Ai mikä lumimyräkkä missä? Ei ainakaan Tallinna-Tuusula-välillä!

Kotimatkalla (kun jani oli jo tiputettu kotiinsa taksin kyydistä) otettuja kuvia

kotimatka.jpg


kotimatka2.jpg
...lunta on pyryttänyt seinän viereen...

kotimatka3.jpg
Ja oveen

"Loppuviikosta + 5 astetta ja vesisadetta"


Lauantaipäivän ateria (á la minä) ennen satamaan lähtöä

sisafile.jpg
sisafilesisa.jpg
Naudan medium sisäfilepihvi ja peitettyjä pottuja pippurisoosilla.


Laivalla oli kivaa, mutta paljoo ei tullu kuvattua muuta kun peiliherutuksia portaissa ja kaukana taivaanrannassa aallonmurtajaan (kkrhm, muurinmurtajaan) osuvia isoja aaltoja.
Lauantai-yönä käytiin Starlight palacessa kattomassa Viva Las Vegas -show (=tanssityttöjä/-miehiä ja tuttua musiikkia) ja hiippailtiin ylimmän kerroksen discoon notkumaan tunniks ja naureskelemaan bailaajien ultimate dancemoveille.
Aamulla herättiin kaheksan aikaan, kävästiin "aamupalalla" (mun ja janin ruhtinaallinen aamiainen sisälsi kampaviinerin) äitin ja oskarin kanssa ja lähettiin yheksän tienoilla kaupungille.

Ja sielläpä tulikin sitten tylsää, kun kierrettiin Sadamarket ja Merekeskus pikavauhtia. Tarttu sieltä silti jotain mukaan, mulle vakipaikasta farkut, ja heräteostoksena musta heittotähti.
Jani löysi perhosveitsen ja kellon.
Kaikki kolme viimeistä + laivalta ostetut koristepullot on tarkoitettu lähinnä kuvaamiseen ja koristeeks... :'D

Laivalta tarttu mukaan tietty karkkiakin, ja jani shoppaili joululahjoja perheellensä.
Ruoat oli ainakin mun makuuni melko pettymys, grillhousen tarjoilija oli umpiunessa, ruoka kuivaa, mautonta ja rumasti & huolimattomasti kasattu. "Sä oot tottunu koulus yberhienoihn gurmeeruokiin!" tjsp
Ja tänään kun syötiin buffassa (jossa ei edes ollu mätiä, jota mä niiin odotin saavani) ruoka ei ainakaan ollu kuivaa, mutta melko mautonsta se oli, eikä valikoimakaan ollu kovin laaja ;<

Assdsd tota lunta, huomenna alkaa koulu yheksältä, mutta taidanpa lähteä kasinaamun aikataulun mukaan... Varoks vois ottaa kirjan sinne jos toi yllättäen selkiääkin.