Ei ketään kotona. Väki lähti mökille viikonlopuks (Aitooseen siis), mä saan rentoutua kotona.. Ainakin siihen asti kun Noorimus tulee ;)

Aamu alko melkosen friikillä unella:

Oltiin ysien kanssa laivalla (jättimäinen), ja oltiin menossa syömään. Mulla ei ollu ruokalippua, vaikka semmonen oli jokaselle koulun puolesta kustannettu. Selasin jotain papereita, joita oli sen ravintolan vastaanottotiskillä, ja löysin nimeni vaan liikanopen tanssiinosallistujalistasta (mitä ihmettä se siellä teki?)
Menin ruokasaliin ussanope(sijaisen) Elsin luo, ja lähimma sitten yhessä ettimään mun nimeäni jostain listasta että saisin sen lipun. Jätin sen penkomaan papereita, ja menin sitten tyynesti hakemaan ruokaa :D Samasessa unilaivassa oli meidän koulun köksänkäytävää muistuttava tila, jonka toisessa päässä oli liikan pukuhuoneiden sijasta tyttöjen hytit, ja toisessa päässä poikien pukkareiden sijasta niiden hytit ja se "peliluola" mikä laivoilla aina on. Poikien hyttien ohi pääs myös laivan uimaosastolle. Tulin juuri sieltä, ja törmäsin peliluolan suulla tuttuun poikaan. Tämä valitti ettei pääse pelaamaan biljardia, sillä "maailman parhaat pelaa koko ajan".

Unessa oli muutakin hölmöä, mutta niitä en kerro tässä.

Päivemmällä tuli sekoiltua mesessä, Noora näytti galleriasta söpön pojan, jonka olin juuri nähnyt etusivun mun kuvassa. Kirjoitin sitten innoissani tunnistuksesta vastaukseksi "Toi oli munakuvassas!" ...Osaanko kirjottaa hei? :D

Märehdittyäni yhteentoista menin tekemään sen lupaamani päiväruuan. Tein siis kanaa ja riisiä hellapoliisin ohjeen mukaan, mutta poistin herkkusienet ja kesäkurpitsan kanojen soosista.
Tulos oli tämännäköinen, tuo keskustan ananashärpäke näkyy hiukan huonosti, mutta siinä oli yksi ananasrenkula kolmeen osaan pätkittynä tötterömäisenä kasana ja yksi ananasrengas kahtena palana päällä noin kaarimuodossa.

mutus.jpg

Lopun aikaa olen sitten ollut taas koneella, ja tässä tunnin sisään laittanut pyykit narulle ja tyhjännyt tiskikoneen.

Tulis nyt se Noora, täälä on tylysää. Se meinaa olla meillä yötä (jos JUMANKAUTA!

Joku saakelin kissaa pienempi valkonen koira hyppi meiän pihalla!

Hirvee kolina tossa ikkunan takana, se oli kai käyny meitin kissan kimppuun, ja ryntäs sitten heti omalle pihalleen. Kun mä menin pikasesti terassin ovesta ulos, Janne istua pörhisteli ikkunalaudalla ja kipitti heti sisään, yhtenä palana onneks. Toivottavasti se oli koira joka sai kunnolla turpiinsa... Kävelin tohon pihan reunaan jä yritin tähystellä mistä se piski tuli. Toisilla naapureilla on jotkut pikku juhlat tossa, ne katto vähän vinoon että mitä toi tossa kuikuilee.. Paikansin koiran kuitenkin, mutten viittiny mennä sinne rähjäämään, kun ois pitäny kävellä ton juhlapihan läpi.

Niin siis piti sanomani, että Shan on meillä yötä jos aikoo taas kestää mua vuorokauden ympäri, me kun ollaan huomenna menossa lintsille.

Nyt se sano lähtevänsä tuleen.

Ja otsikko on Zen Cafén Talosta